search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:28
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής: «Δεν περνάει το άγχος – ο καρκίνος που έχω, έρχεται και πάει»

13.01.2024 16:18
korkolis-new

Συγκινεί ο Στέφανος Κορκολής με τις αποκαλύψεις του για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο δηλώνοντας πως το άγχος δεν περνάει ποτέ.

Μιλώντας στην Απογευματινή, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης εξομολογήθηκε: «Δεν περνάει το άγχος. Υπάρχει πάντα, γιατί η μορφή καρκίνου που έχω, έρχεται και φεύγει. Δεν σταματά. Δεν λες “τελείωσα”. Είναι πολύ επίπονη και η επέμβαση η ίδια. Και οι χημειοθεραπείες επίπονες, Όμως, κάνω τον σταυρό μου και προσπαθώ να το διαχειρίζομαι με το να μην το σκέφτομαι, να κρατώ το μυαλό μου απασχολημένο, ώστε να φεύγει το συναίσθημα του άγχους για το τι μπορεί να μου συμβεί».

Και συνεχίζει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Μετά συνειδητοποιείς και λες “αφού τη γλίτωσα, εντάξει”. Βλέπεις τα χειρότερα γύρω σου και αυτό σου δίνει την εσωτερική δύναμη να βοηθήσεις τον κόσμο που ζει χειρότερα. Η εσωτερική αυτή διαδικασία, αποβάλλει λίγο τον φόβο. Εγώ το χειρίστηκα με τον εαυτό μου. Μετά την ανακοίνωση του καρκίνου μου από τον γιατρό μου, που δεν πήγε να μου το κάνει με περιτύλιγμα, σκέφτηκα διαφορετικά. Μετά το πρώτο σοκ, έκοψα μαχαίρι – και με μίσος – το τσιγάρο που με διέλυσε».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Νταλάρας: «Κάποιοι τραγουδιστές με καριέρα είναι θεόφαλτσοι και για γέλια» (Video)

Πουλόπουλος για ομοφοβικό παραλήρημα πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου: «Μαγκιά μου αν κάνω προπαγάνδα για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Μαρία Μπακοδήμου: Η απάντηση στον γιο της για το εξώδικο – «Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 08:28