search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 21:41
MENU CLOSE

Γιώργος Νταλάρας: «Κάποιοι τραγουδιστές με καριέρα είναι θεόφαλτσοι και για γέλια» (Video)

13.01.2024 15:36
giorgos-ntalaras-new

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Γιώργος Νταλάρας κάνοντας αιχμηρή αναφορά σε νέους καλλιτέχνες με έμφαση στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ειδικότερα, υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Γιώργος Νταλάρας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που θα αφήσει ο Ρέμος. Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, (…) είναι στα όρια του “καραγκιοζιλικίου».

Σε νέα επικοινωνία που είχε η εκπομπή «Ακόμη Δεν είδες τίποτα» με τον Γιώργο Νταλάρα, ο τελευταίος δεν ανασκεύασε τις δηλώσεις του, ενώ αναφέρθηκε εκ νέου στους σύγχρονους τραγουδιστές: «Όλη μου η ζωή είναι μια αγωνία για το τι ακριβώς σημαίνει τραγουδιστής και τι τραγούδι στη χώρα μας. Για εμένα καλός τραγουδιστής είναι πρώτα απ’ όλα αυτός που έχει καλή φωνή. Καλή φωνή σίγουρα έχουν ο Ρέμος, ο Βέρτης, ο Οικονομόπουλος, ο Αργυρός. Αυτούς τους ανθρώπους τους εκτιμώ και τους ξεχωρίζω. Άλλο πράγμα είναι να τραγουδάς και να έχεις καλή φωνή και άλλο να τραγουδάς αξιόλογα τραγούδια. Υπάρχουν πολλοί καλλίφωνοι τραγουδιστές που δεν τραγουδούν αξιόλογα τραγούδια».

Και πρόσθεσε: «Σε κάποιες διαφημίσεις στις στάσεις είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια. Όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις».

Αναφερόμενος στο σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτλογλου για εκείνον, είπε: «Δεν θα σχολιάσω τι λέει ο καθένας (πχ. ο Γρηγόρης Αρναούτογλου), ο καθένας κάνει αξιολογικές κρίσεις και κρίνεται είτε είναι ραδιοφωνικός παραγωγός είτε τηλεοπτική περσόνα είτε είναι δημοσιογράφος. Εγώ κρίνομαι για αυτό που είμαι και τι κάνω. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ανάλογα τη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει. Αν κάποιος μουσικός ή τραγουδιστής αποφασίσει να αλλάξει δουλειά είναι σαφές ότι δεν θα τον κρίνω και δεν θα ασχοληθώ μαζί του».

Τέλος, περιέγραψε ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν όταν είχε μιλήσει συμβουλευτικά στον Σάκη Ρουβά για τα βήματα που θα ακολουθήσει: «Την εποχή που έβγαινε να τραγουδήσει ο Ρουβάς, κάποια στιγμή συναντηθήκαμε στην εταιρεία και του μίλησα σαν αδελφός του. Του λέω: “Άκου Σάκη μου. Η ζωή και το τραγούδι δεν είναι μόνο αυτό που σου περιγράφουν οι εταιρείες δίσκων και οι καλοθελητές που κάνουν μια κλίκα γύρω από κάθε καλλιτέχνη. Να προσέξεις τι θα κάνεις από εδώ και μπρος γιατί θα μείνουν πολύ λίγα πράγματα από αυτά που κάνεις τώρα. Θα μείνουν πράγματα που δεν θα είσαι ευχαριστημένος αργότερα. Θα μείνουν οι φούστες, οι συνομιλίες με τον Ψινάκη και η τούμπα. Προσπάθησε να εμβαθύνεις στη μουσική, να καταλάβεις τι είναι το τραγούδι, τι έχει αφήσει η ιστορία του σε αυτό τον τόπο”».

Διαβάστε επίσης:

Πουλόπουλος για ομοφοβικό παραλήρημα πατέρα Στυλιανού Καρπαθίου: «Μαγκιά μου αν κάνω προπαγάνδα για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Μαρία Μπακοδήμου: Η απάντηση στον γιο της για το εξώδικο – «Κλείσε την πόρτα μην μπει ο κλητήρας»

Τριαντάφυλλος – Βασάλος: Τα βρήκαν στον αέρα – «Σου ζητάω συγγνώμη» (Videο)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42