search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Αρναούτογλου για Νταλάρα: «Στην ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα» (Video)

10.01.2024 10:47
arnaoytogloy-ntalaras-new

Την τοποθέτηση του Γιώργου Νταλάρα αναφορικά με τους καλλιτέχνες που κάνουν διαφημίσεις σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, εκφράζοντας την αντίθεσή του.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», χαρακτηρίζοντας ως «ντροπή» την επιλογή κάποιων καλλιτεχνών να διαφημίσουν «μπιφτέκια» και «λουκάνικα» στην τηλεόραση.

«Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής, που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, ντροπή είναι. Στα όρια του καραγκιοζιλικίου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η άποψη αυτή βρήκε αντίθετο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον Γιώργο Νταλάρα, τον συμβούλεψε στην ηλικία που είναι να λέει όμορφα πράγματα που πηγάζουν από το αίσθημα της αγάπης και όχι από διάθεση για κριτική.

«Δεν κατάλαβα τι πειράζει αυτό δηλαδή; Αχ κύριε Νταλάρα, τώρα δεν θέλω να απαντήσω, ξέρετε την αγάπη που σας έχω. Γιώργο μου, νομίζω εδώ κάνεις ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ο κάθε τραγουδιστής αφήνει το στίγμα του, έχει τον κόσμο του. Καλά κάνουν αυτά τα παιδιά που είναι πολύ όμορφα και κάνουν διαφημίσεις. Έχουν το κοινό τους και πάνε να το διασκεδάσουν. Εμένα δεν με πειράζει αυτό. Τι στίγμα να αφήσει δηλαδή; Ο Γιώργος Νταλάρας είναι τεράστιος τραγουδιστής. Σε αυτή την ηλικία που έχει φτάσει θα έπρεπε να λέει μόνο ωραία πράγματα, δώσε αγάπη, άσε τον κάθε άνθρωπο να κάνει ό,τι θέλει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε επίσης:

Νανά Παλαιτσάκη: «Ο πρώην σύζυγός μου αρραβωνιάστηκε ενώ ήμασταν παντρεμένοι» (Video)

Σοφία Κουρτίδου: Η ανάρτησή της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικάλη

Πέθανε ο πρώην ντράμερ των Scorpions, Τζέιμς Κόττακ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48