search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:21
MENU CLOSE

Νανά Παλαιτσάκη: «Ο πρώην σύζυγός μου αρραβωνιάστηκε ενώ ήμασταν παντρεμένοι» (Video)

10.01.2024 09:02
nana-palaitsaki-new

Για τον πρώην σύζυγό της μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη, αποκαλύπτοντας ότι όχι μόνο την απάτησε, αλλά αρραβωνιάστηκε άλλη γυναίκα ενώ οι δυο τους ήταν ακόμα παντρεμένοι.

Μίλησε για αυτό στο «Mega Καλημέρα», η δημοσιογράφος δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί σε λεπτομέρειες!

«Ο πρώην σύζυγός μου είχε αρραβωνιαστεί όσο ήμασταν παντρεμένοι. Είναι μια πολύ ωραία ιστορία! Εγώ τότε χόρευα, έκανα εκπομπές στο ΣΚΑΪ, ήμουν εξαιρετικά προβεβλημένη. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ένας καλός μου φίλος και μου λέει “θέλω να μιλήσουμε έχω μάθει κάτι που θα σε στεναχωρήσει. Πού ήσουν το Σαββατοκύριακο της Καθαράς Δευτέρας;”. Και εμένα τότε μου είχε πει ο καλός μου ότι θα κάνει ρεπορτάζ για το καρναβάλι της Ξάνθης, επαγγελματικό ταξίδι. Με έπαιρνε κάθε μισή ώρα και μου έλεγε να προσέχω, επειδή τότε έκανα ιππασία» είπε και πρόσθεσε:

«Γυρνάμε από το τριήμερο, αυτός είχε πάει σε άλλη πόλη της Ελλάδας, όπως είπε ο φίλος μου, όχι στην Ξάνθη και αρραβωνιάστηκε μια κοπέλα. Είχε πει ο καλός μου ότι δεν είμαστε πολύ καλά! Αυτός ο φίλος μου ο καλός ήταν νονός αυτής της κοπέλας και έτσι το έμαθε. Όταν κάποιος θέλει να πει ψέματα, τα λέει πολύ ωραία. Έλεγε ότι είμαστε σε διάσταση, ότι το κάνουμε για τα μίντια. Διακατέχομαι από μια ψυχραιμία. Τον παίρνω τηλέφωνο να έρθει σπίτι και μπήκε μέσα και του είπα “Είναι ο νονός της τάδε. Αρραβωνιάστηκες;”. Και μου λέει “Ε, εντάξει τώρα”. Αφού ήμουν ψύχραιμη και τα άκουγα, πήρα την άλλη κοπέλα και της λέω είμαι η τάδε. Αρχίζει να κλαίει αυτή με αναφιλητά. Ήμασταν όλοι γνωστοί. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω το σόου, βρίσκεται αυτό σε εξέλιξη. Μπαίνω στο αυτοκίνητο, βλέπω ότι η πινακίδα γράφει “Μετέωρα”, γυρνάω, χορεύω και κάπως έτσι εξελίχθηκε. Μετά εννοείται χώρισα». 

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Κουρτίδου: Η ανάρτησή της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικάλη

Πέθανε ο πρώην ντράμερ των Scorpions, Τζέιμς Κόττακ

Μάρτιν Σκορσέζε: Μέσα στο 2024 θα αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας του για τον Ιησού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48