search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:45
MENU CLOSE

Σοφία Κουρτίδου: Η ανάρτησή της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικάλη

10.01.2024 08:43
sofia-koyrtidoy-new

Πιο ερωτευμένη και ευτυχισμένη από ποτέ δηλώνει η Σοφία Κουρτίδου λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικάλη.

Η αποκάλυψη έγινε ανήμερα της ονομαστικής γιορτής του, με την ηθοποιό να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον σύντροφό της τον οποίο αποκαλεί «άντρα της ζωής της», αποτελώντας -όπως τονίζει- πηγή έμπνευσης για εκείνη!

«O άνθρωπός μου γιορτάζει! Ο Γιάννης μου, ο Γιάννης μας. Ο Γιάννης που μας έχει κάνει όλους περήφανους αμέτρητες φορές με όσα έχει κατακτήσει στον αθλητισμό και στη ζωή κι εμένα προσωπικά με κάνει περήφανη καθημερινά για όλα όσα είναι. Ο άνθρωπος μου, που αγαπάω και θαυμάζω κάθε μέρα και πιο πολύ ακόμα, γιορτάζει κι εγώ γιορτάζω κάθε μέρα μαζί του» έγραψε.

Τα μηνύματα αγ’απης που ακολούθησαν ήταν αμέτρητα με την ηθοποιό να απαντά με ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που έχουμε λάβει από όλους εσάς. Κάνετε το ουράνιο τόξο μας ακόμα πιο χρωματιστό» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο πρώην ντράμερ των Scorpions, Τζέιμς Κόττακ

The Crown: Στο «σφυρί» κουστούμια και αντικείμενα της σειράς του Netflix

Παντελής Τουτουντζής για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών: «Τα παιδιά μας υπάρχουν και τους στερείτε τα ίσα δικαιώματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 07:43