search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:48
MENU CLOSE

Παντελής Τουτουντζής για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών: «Τα παιδιά μας υπάρχουν και τους στερείτε τα ίσα δικαιώματα»

09.01.2024 20:12
TOUTOUNTZHS
Instagram

O Παντελής Τουτουντζής έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή “Super Makeover” με τη Δούκισσα Νομικού, ενώ είχε συμμετοχή τόσο στο “House of Fame” όσο και στο GNTM. Ο γνωστός make up artist και ο σύντροφός του Νάσος έχουν αποκτήσει με παρένθετη μητέρα δύο παιδιά την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.

Με αφορμή τη συζήτηση για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών να έχει ανοίξει, ο Παντελής Τουτουντζής θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια.

«Τον τελευταίο καιρό διαβάζω όλο και περισσότερες δηλώσεις μίσους και αναλήθειας για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. Θα ήθελα να σας τονίσω ότι τα παιδιά μας υπάρχουν και όσο τους δημιουργείτε δυσμενείς συνθήκες, τόσο τους στερείτε τα ίσα δικαιώματα στην κοινωνία. Οικογένειες γίνονται με αγάπη, αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ και κάθε άνθρωπος σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχει αυτό το δικαίωμα», έγραψε στο Instagram.

H oικογένεια πρόσφατα ταξίδεψε στο εξωτερικό για τις γιορτές και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

Μάρτιν Σκορσέζε: Μέσα στο 2024 θα αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας του για τον Ιησού

Νίκος Κουρής για τον γάμο του: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κάτι τέτοιο» (Video)

Sinead O’ Connor: Από φυσικά αίτια ο θάνατός της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06