search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:21
MENU CLOSE

Τουτουντζής: «Εγώ και ο Φώτης βγήκαμε έξω με το κεφάλι ψηλά» (Video)

27.05.2023 16:24
TOUTOUNTZIS

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό μίλησε, για ακόμη μια φορά, ο Παντελής Τουτουντζής για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην προσπάθειά του να αποκτήσει παιδί με τον σύντροφό του.

Αυτή τη φορά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», δήλωσε πως η ιστορία του έχει πολλά κοινά σημεία με εκείνη του Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Εγώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκαμε έξω με το κεφάλι πολύ ψηλά για τις οικογένειές μας. Με τον σύντροφό μου είμαστε 17 χρόνια μαζί και θέλαμε από νωρίς παιδιά. Πήγαμε σε ειδικούς, το δουλέψαμε πολύ και δεν κάναμε παιδιά από εγωισμό», είπε.

Ο γνωστός make up artist πρόσθεσε: «Στα παιδιά έχουμε πει την αλήθεια για τη σχέση μας με τον Νάσο. Το όπιο του κομπλεξικού είναι το μπούλινγκ. Όταν τα έχεις καλά με την ψυχή σου, δεν σε ενδιαφέρει τι κάνει ο άλλος».

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική ανάρτησή της για τον θάνατο του παππού της

Βλάχος – Εξηνταβελώνη: Οι φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τις φήμες

Στο Πήλιο ο Τζέισον Στέιθαμ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:21