search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 02:18
MENU CLOSE

Τουτουντζής: Τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν εξίσου ευτυχισμένα παιδιά (Video)

13.05.2023 19:48
TOUTOUNTZIS

Για τη μεγάλη του επιθυμία να αποκτήσει παιδί, μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής «Μαμά – δες».

«Αισθανόμουν από παιδί πως θέλω να γίνω μπαμπάς και το περίεργο είναι πως δεν θέλω να θυμάμαι πόσο τρόμο ένιωσα όταν το πλαίσιο που ήθελα να περπατήσω τη ζωή μου, η επιλογή μου, δεν μου έδινε αυτό το δικαίωμα. Ακόμα και τότε που δεν είχα τίποτα να πιαστώ, το φανταζόμουν πριν κοιμηθώ σχεδόν κάθε βράδυ», ανέφερε ο make up artist.

Συνεχίζοντας, δήλωσε: «Γιατί εγώ ήθελα να ακούσω με σιγουριά έναν άνθρωπο να μου λέει ότι τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν το ίδιο ευτυχισμένα παιδιά όσο και τα ετερόφυλα. Ήθελα να το ακούσω αυτό, ήταν η ανάγκη μου. Όχι για να παραγκωνίσω την τελική ευθύνη που θα ήταν δική μου, όμως ήθελα να έχω παραδείγματα, στατιστικές, να τα έχω όλα Και φτάσαμε μέχρι την Γαλλία για αυτή τη σιγουριά. Βέβαια όλοι οι φίλοι μου μού είπαν μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Μέμος Μπεγνής για social media: Έχω μπλοκάρει πάρα πολύ κόσμο

Light για τη «βόμβα» στη συναυλία του – «Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε»

Πάολα: «Η Eurovision έχει κάτι κιτς» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:38