search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:28
MENU CLOSE

Μέμος Μπεγνής για social media: Έχω μπλοκάρει πάρα πολύ κόσμο

13.05.2023 18:44
begnis_new

Για την υπόθεση Γεωργούλη και για τον «Άγιο block» μίλησε ο Μέμος Μπεγνής στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα.

«Δεν ξέρω αν ισχύει όλο αυτό, τα δικαστήρια θα το αποφασίσουν. Δεν μου αρέσει που ο καθένας μπαίνει και γράφει το μακρύ του και το κοντό του τώρα και κάνει κριτική και γίνεται δικαστής, ενός ανθρώπου. Όχι μόνο του Αλέξη, αλλά και γενικά για πράγματα τέτοια που βγαίνουν στην επιφάνεια και αρχίζουν όλοι και κράζουν, βρίζουν, εκεί είναι η εμπάθεια. Είναι ο Αλέξης, είναι αυτός που είναι. Πόσοι τον σιχαίνονται, τον ζηλεύουν, θα ήθελαν να είναι αυτός, γιατί δεν είναι αυτοί οι ίδιοι, δεν είναι ο Αλέξης. Οπότε βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι πάρα πολύ όμορφος και πάρα πολύ πετυχημένος», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

»Μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι πάρα πολύ σοβαρό, περιμένοντας όμως να δούμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει. Οπότε μέχρι να βγει το πόρισμα, δεν μπορούμε να έχουμε άποψη», επισήμανε.

Ερωτηθείς για το εάν είναι φίλοι με τον Αλέξη Γεωργούλη, ο Μέμος Μπεγνής απάντησε: «Φίλοι δεν είμαστε, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Συμπαθιόμαστε και ξέρω ότι είναι ένα παιδί… Πολύ παιδί, πολύ έξω καρδιά, πολύ χαμογελαστός και όταν ακούς κάτι τέτοιο πέφτεις από τα σύννεφα. Πάντα όμως εγώ κρατάω σ’ αυτά τα πράγματα μία πολύ ουδέτερη στάση, γιατί δεν είμαστε δικαστές».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα social media, εξηγώντας γιατί δεν τα συμπαθεί. Δήλωσε μάλιστα λάτρης του block!

«Αυτός που ανακάλυψε τα social media είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, δεν ξέρω ποιος είναι, ο οποίος πάτησε στη ματαιοδοξία μας. Δηλαδή στο ότι άνθρωποι που δεν έχουν ζωή ή που δεν έχουν υπόσταση, δεν μιλάω φυσικά για όλους, έχουν υπόσταση ποστάροντας πράγματα στα social media μόνο και μόνο για να γράφουν από κάτω όλοι κοπλιμέντα και όμορφα λόγια. Έτσι νιώθουν ότι υπάρχουν, ότι κάτι είναι. Πολλές φορές τρομάζω με τα προφίλ που σκρολάρω και βλέπω ότι είναι όλα μια φάτσα! Αυτό δείχνει και ένα πρόβλημα», ανέφερε.

«Εγώ τα χρησιμοποιώ για να διαφημίζω τις παραστάσεις που είμαι, τις τηλεοπτικές σειρές που θα κάνω ή που κάνω και είναι λίγες οι φορές που θα βγάλω σέλφι σε σχέση με τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιώ. Τα χρησιμοποιώ αμιγώς για τη δουλειά μου ή για να ποστάρω αστείο καμιά φορά που μου αρέσει ή ένα απόφθεγμα που έχει πει ένας άνθρωπος που με εκφράζει και τα λοιπά», πρόσθεσε.

Και επισήμανε: «Άγιος είναι ο block! Έχω μπλοκάρει πάρα πολύ κόσμο! Ξέρεις, επειδή ο καθένας έχει υπόσταση μέσα από αυτό το πράγμα, μπορεί να σου γράφει το οτιδήποτε και είσαι άμεσα προσβάσιμος. Ποιος δεν έχει λάβει προσβλητικά σχόλια, ειδικά όταν κάνεις μια δουλειά που σε ξέρει τόσος κόσμος και εκτίθεσαι θεατρικά ή τηλεοπτικά; Εννοείται πως ο καθένας που μπορεί να ήθελε να είσαι εσύ ή να έχει τη ζωή σου, σε μισεί, σε ζηλεύει, το οτιδήποτε που νιώθει μπορεί να στο γράψει πάρα πολύ εύκολα».

«Αισθάνομαι οίκτο και θα μπλοκάρω γιατί δεν θέλω να έχω επαφές ούτε και αν ξέρει ο άλλος ότι εγώ διαβάζω ένα μήνυμα του σε καμία περίπτωση. Υπάρχει πολύ αρρωστίλα εκεί έξω δυστυχώς και δεν θέλω να είμαι μέρος αυτού», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Light για τη «βόμβα» στη συναυλία του – «Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε»

Πάολα: «Η Eurovision έχει κάτι κιτς» (Video)

Γιάννα Αγγελοπούλου: Παντρεύεται ο μικρότερος γιος της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:19