search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:15
MENU CLOSE

Πάολα: «Η Eurovision έχει κάτι κιτς» (Video)

13.05.2023 17:09
paola_new

Αιχμηρά σχόλια για το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας από τον Victor Vernicos.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν παρακολουθεί ποτέ τον διαγωνισμό και χαρακτήρισε την Eurovision «κιτς».

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν βλέπω ποτέ τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο θεσμός. Κανείς τραγουδιστής, κανείς σκηνοθέτης, καμιά ομάδα δεν πάνε εκεί για να χάσουν. Πάνε για να κερδίσουν και, αν όχι να κερδίσουν, να έχουν τουλάχιστον μια καλή θέση. Δεν δουλεύουν για να πάρουν το τίποτα αλλά συμβαίνει και αυτό, καμιά φορά να μην αρέσει αυτό που κάνουν. Όλα καλά».

Και συνέχισε: «Εγώ θεωρώ ότι αδικήσανε φέτος πολύ το παλικάρι αυτό (σ.σ. τον Victor Vernikos). Η Eurovision έχει κάτι κιτς, πρώτη φορά όμως λόγω του Κωνσταντίνου Ρήγου ήταν πολύ στιλάτο αυτό που έγινε και απόλυτα σημερινό. Εντάξει, δεν πήγε καλό αλλά τι να κάνουμε. Δεν πήγε καλά». 

Διαβάστε επίσης:

Γιάννα Αγγελοπούλου: Παντρεύεται ο μικρότερος γιος της

Νικολέττα Ράλλη: 6 μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού ξεκίνησα τα χάπια

Σίσσυ Χρηστίδου: Η όλο νόημα ατάκα για τον Θοδωρή Μαραντίνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:15