search
ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 02:13
MENU CLOSE

Light για τη «βόμβα» στη συναυλία του – «Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε»

13.05.2023 18:02
light_instagram
Φωτογραφία: Instagram

Μήνυμα στους «πονηρούς» που τηλεφώνησαν για να προειδοποιήσουν για δήθεν τοποθέτηση «βόμβας», στο PAOK Sports Arena, κατά τη διάρκεια συναυλίας έστειλε ο Light μέσω Instagram.

«Λοιπόν, και κάτι τελευταίο για κάτι πονηρούς. Πήρατε τηλέφωνο να πείτε ότι έχει βόμβα για να μας χαλάσετε τη συναυλία. Μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε γιατί πλέον, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε πουθενά. Δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στη μουσική, στις business, δε μπορείτε να με ακουμπήσετε στο δρόμο, στα χέρια, τα νούμερα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παίρνετε με αποκρύψεις τηλέφωνο και να λέτε για βόμβα μήπως και μας χαλάσετε τη φάση. Ή να φτιάχνετε ψεύτικα προφίλ και να κάνετε hate σχόλια. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Και βόμβα βάλτε… οι μανάδες σας δε μου φταίνε και σε τίποτα. Να είστε καλά. Εμείς εδώ», έγραψε o τράπερ σε story που ανέβασε στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Πάολα: «Η Eurovision έχει κάτι κιτς» (Video)

Γιάννα Αγγελοπούλου: Παντρεύεται ο μικρότερος γιος της

Νικολέττα Ράλλη: 6 μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού ξεκίνησα τα χάπια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 04.06.2024 00:50