ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 18:42
MENU CLOSE

Ζεφύρι: Πέθανε η γυναίκα που της είχε βάλει φωτιά ο σύζυγός της

16.01.2024 14:53

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 45χρονη γυναίκα που είχε περιλούσει με εύφλεκτο υλικό, βάζοντάς της φωτιά, ο σύζυγός της, στο Ζεφύρι.

Συγκεκριμένα, ενημερωτικό σημείωμα από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου νοσηλευόταν η άτυχη γυναίκα αναφέρει:

«Η Γυναίκα (Ε.Τ.) 45 ετών, ημεδαπή, Ρομά που νοσηλευόταν στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» από 08/01/2024 με Θερμικά Εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (90%) της ολικής επιφάνειας σώματος, και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος), κατέληξε, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/01/2024 στην Μονάδα Εγκαυμάτων, όπου νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής».

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος Ρομ μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη γυναίκα του στο σπίτι τους στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγο της.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο 20χρονος γιος του ζευγαριού μαζί με τα ανήλικα παιδιά του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ίδια μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Θλίψη για τη Γεωργία, αγωνία για τον Νίκο – Πώς παρασύρθηκε από χείμαρρο το αυτοκίνητο του ζευγαριού (photos/videos)

Κρήτη: Κίνδυνος για το φοινικόδασος στο Βάι – Ξαναχτύπησε το κόκκινο σκαθάρι (Photos)

«Μπηχτές» Τσελέντη σε σεισμολόγους: Άκουσα δηλώσεις για «μεγάλο ρήγμα» και άλλες φράσεις κλισέ – Να είμαστε ακριβείς

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 18:41
Exit mobile version