search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:31
MENU CLOSE

Ηλεία: Θλίψη για τη Γεωργία, αγωνία για τον Νίκο – Πώς παρασύρθηκε από χείμαρρο το αυτοκίνητο του ζευγαριού (photos/videos)

16.01.2024 14:21
ileia1

Σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από το σημείο που παρασύρθηκε από χείμαρρο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τον συντροφό της το βράδυ της Δευτέρας στο Πλουτοχώρι της Ηλείας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης το πτώμα της άτυχης Γεωργίας.

Σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή η 38χρονη, βρέθηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι.

Δύτες, βάρκες αλλά και σκαπτικά μηχανήματα επιχειρούν ψάχνοντας τον Νίκο, τον 45χρονο σύντροφο της Γεωργίας, με τις ελπίδες όμως να σβήσουν όσο περνά η ώρα.

Το αυτοκίνητο του ζευγαριού όπως αναφέρει το ilialive, ελέχθηκε ήδη χωρίς κάποιο ίχνος του αγνοούμενου….

Ο 45χρονος που συνεχίζει να αγνοείται ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τα ορμητικά νερά του ποταμού Αχέροντα (Κόβιτσα) στο Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλο το μήκος του ποταμού καθώς και η 38χρονη βρέθηκε σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το σημείο στο οποίο έγινε η μοιραία παράσυρση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο….

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Κίνδυνος για το φοινικόδασος στο Βάι – Ξαναχτύπησε το κόκκινο σκαθάρι (Photos)

«Μπηχτές» Τσελέντη σε σεισμολόγους: Άκουσα δηλώσεις για «μεγάλο ρήγμα» και άλλες φράσεις κλισέ – Να είμαστε ακριβείς

Μετακόμιση: Οδηγός για να μην βάλετε… βαθιά το χέρι στην τσέπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:29