search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Ηλεία: Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο – Αγνοείται ζευγάρι

15.01.2024 21:37
ilia-12

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία, καθώς αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην περιοχή.

Το αυτοκίνητο που πιθανότατα πρόκειται για ΤΑΧΙ ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό επέβαιναν ο οδηγός και ένα ακόμη άτομο.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της επίμονης κακοκαιρίας και της έντονης βροχόπτωσης διεξάγονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαινε στο αυτοκίνητο το οποίο και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο αγνοούμενοι είναι κάτοικοι του Πλουτοχωρίου ιδιαίτερα γνωστοί και αγαπητοί στην περιοχή τους.

Σύμφωνα με το patrisnews, το όχημα φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που έφτασαν το 1,5 μέτρο και το κάλυψαν.

Όλες οι δυνάμεις κινούνται προς αυτή την περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα και τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτό. Η πυροσβεστική έχει κινητοποιήσει δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες. Σπεύδουν και δυνάμεις της ΕΜΑΚ από την Πάτρα για να βοηθήσουν στις προσπάθειες ανεύρεσης. 

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι η υπερχείλιση των ρεμάτων έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους, καθώς απειλεί σοβαρά τα σπίτια στο Πλουτοχώρι.

Διαβάστε επίσης:

Καλά πήγε αυτό: Ντελιβεράς αφόδευσε μέσα σε ασανσέρ και μάρκαρε και τους τοίχους μετά την παραγγελία…πίτσας (Video)

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Επιδείνωση το Σαββατοκύριακο

Μεσολόγγι: To πρόσωπο-κλειδί που κάλεσε ο κρεοπώλης πολλές φορές πριν και μετά την εξαφάνιση του 31χρονου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:02