search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Αυστρία: Απολύθηκε δασκάλα με το ψευδώνυμο «Πάπισσα του Οργασμού» – Έδινε συμβουλές για… καλό σεξ στο διαδίκτυο (video)

17.01.2024 11:29
daskala_austria_new

Στο ταμείο ανεργίας οδηγήθηκε μια δασκάλα δημοτικού στην Αυστρία, καθώς έχασε τη δουλειά της όταν αποκαλύφθηκε ότι παράλληλα είχε και άλλη εργασία.

Και τι εργασία… Η 47χρονη Monika Rahel Ring παρέδιδε διαδικτυακά μαθήματα σε ενήλικες και τους «μάθαινε» πώς θα καταφέρουν να έρθουν σε οργασμό. Μάλιστα αποκαλούσε τον εαυτό της «Πάπισσα του οργασμού».

Η παράλληλη εργασία της όμως δεν άρεσε στο σχολείο όπου εργαζόταν με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της. Η ίδια διαμαρτύρεται για την απόλυσή της την οποία θεωρεί άδικη και αδικαιολόγητη.

@monikarahelring1

♬ Originalton – Orgasmus-Päpstin

Ο δικηγόρος της μετά την απόφαση του σχολικού συμβουλίου είπε: «Θα πίστευα ότι ένα σχολικό συμβούλιο στον 21ο αιώνα θα ήταν λίγο πιο φωτισμένο».

Η Ring διαφήμιζε τις υπηρεσίες της στο TikTok και στο Facebook λέγοντας πώς έχει τον τρόπο να βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή των ενδιαφερόμενων.

Δουλειά της όπως είπε είναι να «προπονεί 45άρηδες και άνω να έχουν μια συναρπαστική σεξουαλική ζωή με πολλαπλούς οργασμούς».

Διαβάστε επίσης:

Καταστράφηκαν σε πυρκαγιά πολύτιμα έργα των Πικάσο, Γκόγια και Ρεμπράντ

Καρίμ Μπενζεμά: Μήνυσε τον Γάλλο υπουργό Εσωτερικών για συκοφαντική δυσφήμηση – «Με χρησιμοποιούν σε πολιτικά παιχνίδια»

Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα πριν την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας – 81 νεκροί στους νυχτερινούς βομβαρδισμούς (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34