search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:27
MENU CLOSE

Εξεταστική για Τέμπη: «Ροντέο» μετά το εξώδικο της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού – Διεκόπη η συνεδρίαση

17.01.2024 17:57
exetastiki tempi 5430- new

Σε μετωπική σύγκρουση με την πλειοψηφία ήρθαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη με αφορμή την εξώδικη διαμαρτυρία της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού.

Η ευθεία κατηγορία της οικογένειας στον εισηγητή της ΝΔ Λάζαρο Τσαβδαρίδη για παραβίαση του ιατρικού απορρήτου, καθώς –όπως αναφέρουν- υπονόησε ότι ο θανών δεν μπορούσε να βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση, πυροδότησε άγρια κόντρα που οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης. 

Η φράση του Νίκου Καραθανασόπουλου «λίγη ντροπή δεν βλάπτει» κι ότι το εξώδικο στρέφεται σε όλους όσοι σκύλεψαν στη μνήμη του μηχανοδηγού, άναψε τα αίματα. 

Δ. Μαρκόπουλος: Τα κουτσαβακίστικα εκεί που ξέρετε. Αυτά στους δρόμους και τα πεζοδρόμια. Θα μας δείρετε κ. Καραθανασόπουλε…Ντροπή σας, τι αγοραίο ύφος είναι αυτό…

Είχε προηγηθεί η δήλωση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη, εναντίον του οποίου στρέφεται η οικογένεια του μηχανοδηγού, ότι «δεν ήταν στις προθέσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας να σπιλώσει ή να υπονοήσει ότι ήταν ανίκανος ο συγκεκριμένος μηχανοδηγός και πως καθήκον και υποχρέωσή μας ήταν να ερευνήσουμε τα στοιχεία που υπήρχαν». Ο κ. Τσαβδαρίδης, αλλά και ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής Δημήτρης Μαρκόπουλος, επέρριψαν ευθύνες στην αντιπολίτευση, γιατί απέρριψε την πρόταση, η χθεσινή συνεδρίαση που αφορούσε τον μηχανοδηγό να γίνει χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

Θράσος καταλόγισε στην πλειοψηφία ο Βασίλης Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Απόστολος Πάνας από το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να σταματήσει η εργαλειοποίηση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος.

Προκειμένου να πέσουν οι τόνοι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση. 

Διαβάστε επίσης:

Το ζήτημα της ακρίβειας έθιξαν πολίτες στον Μητσοτάκη – Συζήτηση με ηλικιωμένο για τον εξωδικαστικό

Κασσελάκης σε εκπροσώπους της Αλβανικής Διασποράς: Να μπει τέλος στην ομηρία των διαδικασιών ένταξης και στον ρατσισμό

Ριζοσπαστική Αριστερά: Πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση από 45 διανοούμενους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:26