search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:17
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Δεν ομολογεί ο κρεοπώλης – Αναμένεται ένταλμα σύλληψης (Video)

18.01.2024 10:46
kreopolis

Εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι ο κρεοπώλης. Απο χθες το βράδυ βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση ενώ έξω απο αυτό είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του αγνοούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ αναμένεται ένταλμα σύλληψης εναντίον του.  Ο 50χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ιάκωβο Μπαλτά, πέρασε όλη τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα, καθώς η κατάθεσή του συνεχίστηκε, μέχρι και σήμερα το πρωί.

Σημειώνεται πως ο 50χρονος είχε συλληφθεί μετά την εξαφάνιση του 31χρονου καθώς εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι – υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε – και είχε περάσει κάποιες ώρες στα κρατητήρια.

Μιλώντας νωρίτερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, είπε ότι σήμερα δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά του κρεοπώλη.

«Ενδεχομένως να ασκηθεί σήμερα ποινική δίωξη», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ.Τσούκαλης, από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών μεταξύ του αγνοούμενου και του κρεοπώλη, προκύπτει ότι ο 50χρονος «έχει τσακωθεί με την αλήθεια και λέει ψέμματα». Ειδικότερα, αν και ο κρεοπώλης είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

 Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη.

Τα πρόσωπα- κλειδιά

Τα πρόσωπα που ίσως κρύβουν τη λύση του μυστηρίου μαζί με τον αγνοούμενο Μπάμπη στο Μεσολόγγι είναι: Ο 50χρονος κρεοπώλης που βρίσκεται διαρκώς στο κάδρο της μεγάλης έρευνας, ο 36χρονος φίλος του που παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στην αστυνομία και η σύζυγός του, μαζί με έναν 35χρονο άντρα, που φιλοξένησε τον κρεοπώλη στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Όλοι τους έχουν δεχθεί ερωτήσεις για τη δραματική υπόθεση, με τους αστυνομικούς να αξιολογούν τις απαντήσεις, σε αντιδιαστολή με τα στοιχεία που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Μια σειρά από βασικά ερωτήματα όμως παραμένουν αναπάντητα και η αγωνία για τον αγνοούμενο βρίσκεται σταθερά στο κόκκινο.

Ο 50χρονος κρεοπώλης είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Μπάμπη ζωντανό. Επικαλείται ένα κενό μνήμης 50 λεπτών και έχει διαπιστωθεί πως διέγραψε μια σειρά από μηνύματα και συνομιλίες, τη μέρα της εξαφάνισης. Αν και είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα.

Μετά την εξαφάνιση ο κρεοπώλης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του. Κάτι που δεν συνέβη, όπως έδειξαν μια σειρά από κάμερες ασφαλείας. Aν και αρχικά δεν είχε αναφέρει ότι μίλησε με φίλο του, πριν και μετά την εξαφάνιση, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το έκανε, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει πως δεν θυμάται όσα έγιναν και ειπώθηκαν στις συνομιλίες.

Όπως διαπιστώθηκε ο κρεοπώλης είχε μαζί το κινητό του τηλέφωνο αν και έλεγε το αντίθετο αρχικά, ενώ τη νύχτα της εξαφάνισης, επέστρεψε σπίτι του και έφυγε ξανά με προορισμό ένα ψιλικατζίδικο, για να αγοράσει χαρτί υγείας όπως κατέγραψαν οι κάμερες.

Διαβάστε επίσης

«Φουντώνουν» οι αντιδράσεις για τα ιδιωτικά ΑΕΙ – Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα στα Προπύλαια, υπό κατάληψη δεκάδες σχολές

Σέρρες: Συναγερμός για κρούσμα αφρικανικής πανώλης σε νεκρό αγριογούρουνο

Νew York Times: Αποθεώνει τη Σκόπελο με αφορμή το μιούζικαλ Mamma Mia – «Ασύλληπτη ομορφιά» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:16