search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:14
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη – Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία (video)

18.01.2024 12:47
mesologgi-kreopwlis-dikastiria

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άσκησε η Εισαγγελέας σε βάρος του 50χρονου κρεοπώλη για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Παράλληλα η ανακρίτρια μετά τη διαβίβαση της δίωξης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του 50χρονου που από χθες το βράδυ βρίσκεται στην Ασφάλεια Μεσολογγίου.

Ο κατηγορούμενος έφυγε από την πλαϊνή πόρτα των δικαστηρίων.

Σημειώνεται πως ο κρεοπώλης είχε συλληφθεί μετά την εξαφάνιση του 31χρονου καθώς εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι – υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε – και είχε περάσει κάποιες ώρες στα κρατητήρια.

Συγκεντρωμένοι έξω από το Α.Τ. οι συγγενείς

Νωρίς το πρωί η μητέρα, η αδερφή και οι συγγενείς του 31χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου βρισκόταν ο κρεοπώλης.

«Πού είναι το παιδί μου ρε; Άκου εμένα τη μάνα. Πού άφησες το παιδί μου; Μίλα ρε αν έχεις λίγο ψυχή μέσα σου», φώναζε η μητέρα του 31χρονου έξω από το Α.Τ. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για τον οδηγό – Τέταρτη μέρα αναζητήσεων από ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική

«Φουντώνουν» οι αντιδράσεις για τα ιδιωτικά ΑΕΙ – Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα στα Προπύλαια, υπό κατάληψη δεκάδες σχολές

Σέρρες: Συναγερμός για κρούσμα αφρικανικής πανώλης σε νεκρό αγριογούρουνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:14