ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:50
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη - Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία (video)

18.01.2024 12:47

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άσκησε η Εισαγγελέας σε βάρος του 50χρονου κρεοπώλη για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Ο κατηγορούμενος έφυγε από την πλαϊνή πόρτα των δικαστηρίων.

https://www.topontiki.gr/wp-content/uploads/2024/01/Βίντεο.mov

Σημειώνεται πως ο κρεοπώλης είχε συλληφθεί μετά την εξαφάνιση του 31χρονου καθώς εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι – υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε – και είχε περάσει κάποιες ώρες στα κρατητήρια.

Συγκεντρωμένοι έξω από το Α.Τ. οι συγγενείς

Νωρίς το πρωί η μητέρα, η αδερφή και οι συγγενείς του 31χρονου συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου βρισκόταν ο κρεοπώλης.

«Πού είναι το παιδί μου ρε; Άκου εμένα τη μάνα. Πού άφησες το παιδί μου; Μίλα ρε αν έχεις λίγο ψυχή μέσα σου», φώναζε η μητέρα του 31χρονου έξω από το Α.Τ. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 31χρονου κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση εναντίον του κρεοπώλη.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Άκαρπες οι έρευνες για τον οδηγό – Τέταρτη μέρα αναζητήσεων από ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική

«Φουντώνουν» οι αντιδράσεις για τα ιδιωτικά ΑΕΙ – Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα στα Προπύλαια, υπό κατάληψη δεκάδες σχολές

Σέρρες: Συναγερμός για κρούσμα αφρικανικής πανώλης σε νεκρό αγριογούρουνο

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 09:49
Exit mobile version