search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:22
MENU CLOSE

Νέο ομοφοβικό «χτύπημα» Μπέου: «Ασχολούνται δύο μήνες με τους… Κασσελάκηδες! Δεν θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό» (video)

19.01.2024 12:04
mpeos_0611_1460-820_new

Με το γνωστό αγοραίο του ύφος ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος έκανε νέα… παρέμβαση στα social media για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Σε ειρωνικό τόνο και με νέα υποτιμητική, ομοφοβική αναφορά στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο επανεκλεγείς δήμαρχος είπε πώς (στη Βουλή) «ασχολούνται εδώ και δυο μήνες με τους Κασσελάκηδες».

Στη συνέχεια αφού μας… ενημέρωσε ότι «από τη γέννηση του ανθρώπου, το γυναικείο φύλο γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με πατέρα και μάνα» έκανε λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνωμης από τα «πραγματικά προβλήματα» διαμηνύοντας ότι παρά την… προπαγάνδα «δεν θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό».

Όλη η «τοποθέτηση» του Αχιλλέα Μπέου:

«Το τελευταίο διάστημα έχω πραγματικά προβληματιστεί πολύ έντονα κι αναρωτιέμαι πραγματικά αν αυτή είναι η πατρίδα μου. Ένα κονκλάβιο, μια χούφτα, μια μερίδα δημοσιογράφων μέσα από τα social media προσπαθούνε να πούνε τι; Να πείσουν ποιον; Ασχολούνται εδώ και δυο μήνες με τους Κασσελάκηδες. Ρε τα προβλήματα της πατρίδας μας είναι άλλα. Άνθρωποι του μόχθου, οικογένειες, έχουν πρόβλημα επιβίωσης κι εσείς εκεί στη Βουλή, ασχολήστε με τι; Αυτά είναι τα προβλήματα; Και ξέρετε κάτι; Από τη γέννηση του ανθρώπου, το γυναικείο φύλο γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με πατέρα και μάνα. Όσο και να προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη και να προπαγανδίσετε, δεν θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό. Αρκετά μαζί σας, να τελειώσει αυτή η κωμωδία… αγόρια»

Διαβάστε επίσης:

Νικήτας Κακλαμάνης για ομόφυλα ζευγάρια: «Όποιος δεν ψηφίζει, παραιτείται» (video)

Μιχελογιαννάκης: Κόμμα σε κώμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώ τη διαγραφή μου

Ακρίτα κατά Καρανίκα για Σπέτσες: «Δεν μας παρατάς ρε – Ασαπέρα αγόρι μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:01