search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:34
MENU CLOSE

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Ο Αχιλλέας Μπέος συμφωνεί με τον Νίκο Οικονομόπουλο

11.01.2024 13:44
axileas mpeos

Στο πλευρό του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, σχετικά με τις απόψεις που εξέφρασε πρόσφατα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών τάχθηκε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Στο στόχαστρο των γνωστών “προοδευτικών”, πολιτικά ορθών μπήκε και ο Νίκος ο Οικονομόπουλος γιατί τόλμησε να πει την άποψή του που είναι αρνητική για την τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Μέγας μάγκας και μπράβο του», έγραψε στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Βόλου.

«Αυτά τα ζητήματα τα έχει προνοήσει ο Θεός που πιστεύουμε, τα έχει λύσει η ίδια η φύση και τέτοια τερτίπια και κοινωνικά τερατουργήματα, κατασκευάσματα ανθρώπων, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Όχι, απ’ όσους τουλάχιστον μεγαλώσαμε με τις ελληνορθόδοξες αρχές και αξίες. Αλίμονο δηλαδή αν έχουμε φτάσει στο σημείο να φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε γνήσιοι άντρες και να εκφράζουμε την άποψή μας», πρόσθεσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε ταχθεί κατά της δυνατότητας τεκνοθεσίας από τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ένα παιδί χρειάζεται την μαμά και τον μπαμπά», είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Στο στόχαστρο των γνωστών ‘προοδευτικών’, πολιτικά ορθών μπήκε και ο Νίκος ο Οικονομόπουλος γιατί τόλμησε να πει την άποψή του που είναι αρνητική για την τεκνοθεσία από ζευγάρια ομοφυλοφίλων. Μέγας μάγκας και μπράβο του. Όχι γιατί έχει τη συγκεκριμένη άποψη, αλλά γιατί δεν φοβήθηκε να τη διατυπώσει δημόσια, παρά την τρομοκρατία που από μια ομάδα, ένα κύκλωμα, που ελέγχει ΜΜΕ και social media, ασκείται σε βάρος όποιου διαφωνήσει μαζί τους. Σε πείσμα κάθε λογικής, σε αντίθεση με κάθε έννοια Δημοκρατίας.

Την ίδια ώρα ο πολιτικός κόσμος, δεν ασχολείται με τα πραγματικά και ιδιαίτερα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, και έχει επιδοθεί με μια ζέση που πραγματικά ξενίζει στην προσπάθεια να μας πείσει ότι δεν υπάρχουν γαμπρός και νύφη και, κυρίως, πατέρας και μητέρα, αλλά… Αυτά τα ζητήματα τα έχει προνοήσει ο Θεός που πιστεύουμε, τα έχει λύσει η ίδια η φύση και τέτοια τερτίπια και κοινωνικά τερατουργήματα, κατασκευάσματα ανθρώπων, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Όχι, απ’ όσους τουλάχιστον μεγαλώσαμε με τις ελληνορθόδοξες αρχές και αξίες. Αλίμονο δηλαδή αν έχουμε φτάσει στο σημείο να φοβόμαστε να πούμε ότι είμαστε γνήσιοι άντρες και να εκφράζουμε την άποψή μας».

Διαβάστε επίσης:

Μέγαρα: Ο 4χρονος νοσηλεύεται για τρίτη φορά – «Δεν θα ησυχάσω αν δεν σου σκοτώσω ένα παιδί» φέρεται να είπε ο πατριός (video)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Τελευταίο «αντίο» στην 41χρονη Γεωργία (photos/video)

Βόλος: «Την παρενοχλούσε από τα 9, τη βίαζε από τα 12 – Είχε πει στις αδελφές της να μην αποκαλύψουν τίποτα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:34