search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Μπέττυ Μαγγίρα: «Συμμαθήτρια της κόρης μου την καταπίεζε ψυχολογικά, ερχόταν σπίτι και έκλαιγε» (Video)

20.01.2024 10:45
maggira

Με αφορμή την αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη για το bullying που υφίσταται ο γιος της από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το σχολείο μέχρι και σήμερα, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να κάνει μια προσωπική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «I love Σουκου» το πρωί του Σαββάτου, αποκάλυψε πως η κόρη της αρκετό καιρό βίωνε συναισθηματική πίεση από συμμαθήτριά της, η οποία ήθελε να κάνουν παρέα ενώ η ίδια δεν επιθυμούσε το ίδιο.

«Εγώ είχα γίνει έξαλλη που στην κόρη μου τη μεγάλη, μια συμμαθήτριά της την καταπίεζε ψυχολογικά να κάνουν παρέα. Την έφερνε σε τόσο δύσκολη θέση που το παιδάκι ερχόταν στο σπίτι και έκλαιγε. Κι έπρεπε εγώ να βρω τρόπους να το αντιμετωπίσει, κι επειδή ήταν ντροπαλή και δεν ήθελε να την προσβάλλει, την πίεζε ακόμα περισσότερο. Ο θύτης αναγνωρίζει πολύ εύκολα το θύμα.

Εννοείται ότι σαν μάνα προσπάθησα να την θωρακίσω, να της δώσω αυτοπεποίθηση να το αντιμετωπίσει μόνη της το θέμα, να καταλάβει ότι αυτούς που δε γουστάρουμε, τους τοξικούς που μας πλησιάζουν και δε τους θέλουμε να τους κάνουμε στην άκρη. Δεν είναι εύκολο αυτό για ένα παιδί που πάει στο Δημοτικό, να το καταλάβει και να περιμένεις να το κάνει» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης:

Στην εντατική με σηπτικό σοκ νοσηλεύτηκε πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris»

Άλεκ Μπάλντουιν: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας του «Rust»

Ελένη Βιτάλη: «Μόνο η θρησκεία με βοήθησε σε κομβικές στιγμές μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09