search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:33
MENU CLOSE

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Νταλάρα: «Μετά από αυτή την κατήχηση του πεζοδρομίου γκρεμίστηκε ό,τι είχα μέσα μου» (Video)

22.01.2024 13:12
konstantinidis-ntalaras-new

Στην κριτική που άσκησε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι η συμπεριφορά αυτή κατά των συναδέλφων του τον στεναχώρησε, ενώ τόνισε ότι παρόλο που μεγάλωσε με τραγούδια του Γιώργου Νταλάρα, πλέον ό,τι είχε μέσα του για τον καλλιτέχνη γκρεμίστηκε.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι με Γιώργο Νταλάρα και ακόμα και τώρα, όταν ακούω τα μικρασιάτικα που λέει, θυμάμαι τον πατέρα μου και τους παππούδες μου και συγκινούμαι. Αυτή την κατήχηση του πεζοδρομίου που ο Γιώργος Νταλάρας έκανε στα παιδιά με αυτόν τον τρόπο, για μένα μέσα μου γκρεμίστηκε όλο αυτό που είχα για τον Γιώργο Νταλάρα» είπε χαρακτηριστικά.

«Το αν είμαι χαριτωμένη ή όχι, δεν αφορά κανέναν Γιώργο Νταλάρα και κανέναν άνθρωπο, όταν με αντιμετωπίζει σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Το αν ντρεπόταν ο μπαμπάς μου ή όχι, ή η μαμά μου, ή ο οποιοσδήποτε, δεν αφορά τον Γιώργο Νταλάρα και κανένας γονιός δεν ντρέπεται γιατί το παιδί του εργάζεται. Καλό είναι να θυμόμαστε από πού ξεκινήσαμε και πώς ξεκινήσαμε. Αν ο Γιώργος Νταλάρας έχει να καταγγείλει κάτι για τη δουλειά μας, τον προκαλώ να απευθυνθεί στους επικεφαλής και στις παρουσιάστριες και όχι στα παιδιά με τα μικρόφωνα στο πεζοδρόμιο» είπε με τη σειρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Διιαβάστε επίσης:

Φαίη Ξυλά: «Ελπίζω να ψηφιστεί σύντομα το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Πρέπει να έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα»

Γιώργος Νταλάρας: Ξεσπά η ετεροθαλής αδελφή του: Πάντα υποτιμούσε εκ του ασφαλούς, γνωρίζουμε «πόσο καλός άνθρωπος» είναι

Πέθανε στα 58 του ο Ντέιβιντ Γκέιλ από το «Beverly Hills 90210»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:28