search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:29
MENU CLOSE

Φαίη Ξυλά: «Ελπίζω να ψηφιστεί σύντομα το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια – Πρέπει να έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα»

22.01.2024 12:11
faii-sila-new

Στο επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία αναφέρθηκε η Φαίη Ξυλά, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να ψηφιστεί το συντομότερο, ώστε όλοι να έχουν τα ίδια δικαιώματα.

Αναφερόμενη, μάλιστα, σε αυτούς που χρησιμοποιούν τον όρο «φυσιολογική οικογένεια», έκανε λόγο για κόμπλεξ ανωτερότητας, διερωτώμενη -μεταξύ άλλων- αν η ίδια που είναι χωρισμένη δεν έχει «κανονική οικογένεια».


«Προσωπικά ελπίζω να ψηφιστεί πολύ σύντομα το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν έναν διαφορετικό ερωτικό προσανατολισμό, θα πρέπει να μην έχουν τα ίδια δικαιώματα που μπορεί να είμαι ετερόφυλη. Το παιδί χρειάζεται γονείς που να το αγαπάνε, να το φροντίζουν, να του δείχνουν την αγάπη τους και να είναι δίπλα του» είπε και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πως είναι και λίγο κόμπλεξ ανωτερότητας για κάποιο λόγο ότι κάποια είναι η φυσιολογική οικογένεια. Ποια είναι δηλαδή ακριβώς; Εγώ που είμαι χωρισμένη δεν έχω κανονική οικογένεια;».

Στη συνέχεια, η Φαίη Ξυλά αναφέρθηκε στη σχέση της με τον γιο της αλλά και στον τρόπο που τον μεγάλωσε ως μόνη μαμά.

«Με τον γιο μου πια διαπραγματευόμαστε τα πάντα. Έχει επιχειρήματα για όλα, όταν θέλει να κάνει κάτι ή δεν θέλει να κάνει κάτι, οπότε είμαστε σε μια συνεχή διαπραγμάτευση. Δεν φανταζόμουν πως θα είναι να μεγαλώνω το παιδί μόνη μου. Εννοώ πως ακολούθησα την ροή του «θέλω» μου, αυτού δηλαδή που ήθελα και αυτού που ήθελε ο μπαμπάς του Πάρη. Οπότε δεν φανταζόμουν ούτε πως θα είναι ούτε πως δεν θα είναι αυτό. Απλώς ζούσα τη στιγμή και αναλόγως πορευόμουν» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Νταλάρας: Ξεσπά η ετεροθαλής αδελφή του: Πάντα υποτιμούσε εκ του ασφαλούς, γνωρίζουμε «πόσο καλός άνθρωπος» είναι

Πέθανε στα 58 του ο Ντέιβιντ Γκέιλ από το «Beverly Hills 90210»

Γιώργος Λαμπάτος: Συγκινεί η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Βασιλείου – «Με αγάπη από τον Ταξίαρχο Θεοχάρη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:29