search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:41
MENU CLOSE

Λαμπάτος: Συγκινεί η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Βασιλείου – «Με αγάπη από τον Ταξίαρχο Θεοχάρη»

22.01.2024 09:03
lampatos-vasileioy-new

Ένα μεγάλο κύμα αγάπης και αλληλεγγύης προκάλεσε η δημοσιοποίηση της ιστορίας του Γιώργου Λαμπάτου ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τα προς το ζην με ένα επίδομα των 220 ευρώ, διαμένοντας σε ένα υπόγειο των 15 τ.μ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας» είπε ο ηθοποιός επισημαίνοντας ότι πολλοί ήτανε κείνοι που επικοινώνησαν μαζί του προκειμένου να τον βοηθήσουν.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη για τον Γιώργο Λαμπάτο ήρθε από την οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου, που είχε γίνει ευρέως γνωστός ως «Ταξίαρχος Θεοχάρης» μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου.

Η σύζυγος και ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, στη μνήμη του, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον Γιώργο Λαμπάτο μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο ηθοποιός μιλώντας στην Espresso, ενώ αποκάλυψε ότι πολλοί ήταν εκείνοι που τού έκαναν και επαγγελματικές προτάσεις τόσο για μουσικά μεζεδοπωλεία όσο και σε μεγάλα θέατρα της Αθήνας.

«Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί τον Αλ Πατσίνο στην ταινία «Modi»

Νέο «χτύπημα» Κραουνάκη για Νταλάρα: «Το επίθετο “αιχμηρή” που κοτσάρανε ακόμα και οι αριστερούμπες είναι κουτό και αβάσιμο»

Φάνης Μουρατίδης: «Θα ήθελα να γίνω ευρωβουλευτής, να πηγαίνω τα ταξίδια μου στις Βρυξέλλες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:36