search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Νέο «χτύπημα» Κραουνάκη για Νταλάρα: «Το επίθετο “αιχμηρή” που κοτσάρανε ακόμα και οι αριστερούμπες είναι κουτό και αβάσιμο»

21.01.2024 19:59
ntalaras_kraounakis

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το ξέσπασμα Νταλάρα στους δημοσιογράφους.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος υπερασπίστηκε τον τραγουδιστή, ποστάροντας πως τα «παραπανίσια έχουν θέμα», επανήλθε για να ξεκαθαρίσει «πως το επίθετο “αιχμηρή” που κοτσάρανε ακόμα και οι αριστερούμπες είναι κουτό και αβάσιμο».

«Απογευματινή ανάρτηση. Με το Γιώργο Νταλάρα έχουμε άριστες σχέσεις ακόμα πιο άριστες με την λατρευτή μου Άννα την γυναίκα του. Το χθεσινό μου σχόλιο που έδωσε τόση τροφή στην τηλεοπτική φτώχεια και που προκάλεσε τηλεφωνήματα από τα πρωινάδικα τα οποία ευγενώς απέκρουσα! Γιατί τα παιδάκια που τηλεφωνούν δε φταίνε σε τίποτα…το χθεσινό μου σχόλιο είχε πολύ χιούμορ …πράγμα που παράκαμψαν απαξάπαντες…το επίθετο “αιχμηρή” που κοτσάρανε ακόμα και οι αριστερούμπες είναι κουτό και αβάσιμο. Πέθανα με τα μούτρα του Συρίγου την ώρα που δείχνανε την ανάρτηση στη Σίσσυ. ιουυυυυυ. Ok, ζούμε τον κανιβαλισμό…ok, δεν θα τρελαθούμε…αλλά λίγο ανάσα βρε κουτά!Εδώ η φωτογραφία, η δέουσα απο Παρουσίαση των τραγουδιών του αγαπημένου μας Νίκου Πλατύραχου. φιλάκια. Γιώργο σ αγαπάμε», έγραψε ο μουσικοσυνθέτης.

»Ενα χεράκι λατρευτο μου εστειλε και τις δυο υπεροχες εκτελεσεις στο Παλλας. Κυκλοφορώ καί Ανθρωπων εργα. μα τι ωραιος! Αλλο δεν εχω καντε τα κουμαντα σας!», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Φάνης Μουρατίδης: «Θα ήθελα να γίνω ευρωβουλευτής, να πηγαίνω τα ταξίδια μου στις Βρυξέλλες» (Video)

Τζόυς Ευείδη: «Μακάρι να είχα το DNA των σκυλιών μου – Οι άνθρωποι είμαστε πολύ σιχαμένη ράτσα»

Στεφανία Γουλιώτη: Καμία πυρηνική οικογένεια δεν «πεθαίνει» λόγω του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:17