search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:59
MENU CLOSE

Ο Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί τον Αλ Πατσίνο στην ταινία «Modi»

21.01.2024 23:56
PACINO DEPP

Ο Τζόνι Ντεπ δήλωσε ότι οφείλει στον Αλ Πατσίνο την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την επερχόμενη βιογραφική ταινία, «Modi».

Η νέα ταινία, η οποία είναι στο στάδιο της παραγωγής, ακολουθεί τον ιταλό καλλιτέχνη Αμεντέο Μοντιλιάνι για 48 ώρες στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Είναι η πρώτη που σκηνοθετεί ο Ντεπ μετά την ταινία «The Brave» του 1997, στην οποία πρωταγωνίστησε επίσης μαζί με τον Μάρλον Μπράντο.

Σε δήλωσή του, ο Ντεπ είπε ότι ο Πατσίνο, που υποδύεται τον γάλλο συλλέκτη έργων τέχνης Μορίς Γκανιάτ, τον έπεισε να συμμετάσχει στο κινηματογραφικό έργο.

Στις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας που έχουν κυκλοφορήσει διακρίνονται ο Τζόνι Ντεπ και ο Αλ Πατσίνο να συζητούν για μία σκηνή.

Διαβάστε επίσης:

Νέο «χτύπημα» Κραουνάκη για Νταλάρα: «Το επίθετο “αιχμηρή” που κοτσάρανε ακόμα και οι αριστερούμπες είναι κουτό και αβάσιμο»

Φάνης Μουρατίδης: «Θα ήθελα να γίνω ευρωβουλευτής, να πηγαίνω τα ταξίδια μου στις Βρυξέλλες» (Video)

Τζόυς Ευείδη: «Μακάρι να είχα το DNA των σκυλιών μου – Οι άνθρωποι είμαστε πολύ σιχαμένη ράτσα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:57