search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:50
MENU CLOSE

Χυδαία ομοφοβία από τον Βασίλη Στίγκα στη Βουλή: Θα απολογηθούμε γιατί είμαστε εκείνοι που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν;

23.01.2024 13:16
ΣΤΙΓΚΑΣ

Ομοφοβικό παραλήρημα του Βασίλη Στίγκα στη Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών έφθασε μάλιστα, στο σημείο να χρησιμοποιήσει χυδαίες εκφράσεις για να διατυπώσει την αντίθεσή του με την πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η κυβέρνηση για την ισότητα στο γάμο. 

«Σε λίγο θα νιώθουμε ενοχές οι στρέιτ. Θα απολογηθούμε γιατί είμαστε εκείνοι που σπρώχνουμε αντί να μας σπρώχνουν;», ήταν μια από τις προκλητικές και πρωτοφανείς εκφράσεις που ανέφερε, πυροδοτώντας αντιδράσεις.

Ο αντιπρόεδρος του Σώματος Γιώργος Γεωργαντάς του ζήτησε να ανακαλέσει, κάτι το οποίο έπραξε κατά το ήμισυ. Ο Βασίλης Στίγκας αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «κόμμα τρανς», ενώ επικαλούμενος τον συγγραφέα Σαράντο Καργάκο, είπε, από το βήμα της Βουλής, πως «ζούμε στην εποχή της εκπούστευσης και της εκπόρνευσης της χώρας μας», πυροδοτώντας νέο γύρο έντασης. 

Ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ του θύμισε ότι βρίσκεται στον προθάλαμο της Δικαιοσύνης, ενώ την καταδίκη των λεγομένων Στίγκα ζήτησε ο Νάσος Ηλιόπουλος από τη Νέα Αριστερά, λέγοντας πως πρέπει «να είναι καθαρό ότι υπάρχει μέτωπο από όλους μας όταν ακούγονται τέτοια πράγματα». 

Διαβάστε επίσης:

Χαρίτσης: Καλώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν και επί της αρχής την επιστολική μετά το ατόπημα Κεραμέως

Γιώτα Πούλου: «Η Κεραμέως κατέφυγε σε μία απαράδεκτη για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα εκτροπή»

Θεόφιλος Ξανθόπουλος για επιστολική ψήφο: Η ΝΔ δεν θα υφαρπάξει την συναίνεσή μας, είναι τραγικά μόνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32