search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:11
MENU CLOSE

ΣΥ.Φ.Α. ΓΕΡΑΚΑ: Η πρωταθλήτρια ομάδα ορεινής ποδηλασίας σε νέες… περιπέτειες

23.01.2024 21:06
Untitled design

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, εν μέσω υποσχέσεων για διάδοση της ορεινής και όχι μόνο, ποδηλασίας σε ευρύτερα κοινά, έκοψε ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.), που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2023 στο mountain bike.

Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 20/1 παρουσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παλλήνης, των αθλητών και των γονέων τους και πολλών άλλων φίλων του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Θάνος Οικονόμου, ο αντιδήμαρχος εξυπηρέτησης του δημότη Νίκος Κούτρας, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Γρηγόρης Δήμος, η πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Γέρακα Ανδριανή Βουξινού και η εντεταλμένη Σύμβουλος πολιτισμού Θεοδώρα Σιάρκου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, αρχικά πραγματοποιήθηκε μαζίκη ποδηλατοβόλτα -με την συμμετοχή και της δημοτικής αρχής- η οποία κατέκλησε κυριολεκτικά τους δρόμους του Γέρακα και κατέληξε στην έδρα του Συλλόγου. Εκεί ολοκληρώθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε πολύ ευχάριστο κλίμα και υπό άριστες καιρικές συνθήκες, με τον Δήμαρχο να δίνει τα συγχαρητήρια του για τις επιτυχίες της ομάδας, τις ευχές του για την νέα χρονιά και να κάνει γνωστές τις προθέσεις του για την ανάπτυξη της ποδηλασίας και του αθλητισμού συνολικά στην πόλη.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των αθλητών του συλλόγου για τις επιτυχίες τους το 2023, την προσπάθεια τους και την συνεισφορά του στην ανάδειξη του ΣΥΦΑΓΕ σε πρωταθλήτρια ομάδα ορεινής ποδηλασίας για το 2023. 

Διαβάστε επίσης:

ΕΛ.ΑΣ: Ξεκινούν την Πέμπτη περιπολίες με φορητές κάμερες οι αστυνομικοί – Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται πιλοτικά

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο με την 39χρονη λίγες ώρες πριν τη δολοφονία – Του έστησε καρτέρι από τα ξημερώματα

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Φιλήμονας σε ηλικία 91 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:10