search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Υπόθεση Κολοβού: Αιχμές Μαρινάκη για τον Κασσελάκη

25.01.2024 14:26
marinakis-kasselakis-new

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την πρωτοβουλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, να παραχωρήσει οικία του στην Μαρία Κολοβού, στην οποία έγινε έξωση από το σπίτι της το οποίο και εκπλειστηριάστηκε.

Ο Παύλος Μαρινάκης, αφού σημείωσε ότι κατ’ αυτό τον τρόπο δεν λύνονται τα προβλήματα, τόνισε ότι το κόμμα του οποίου ηγείται ο Σ. Κασσελάκης δεν είναι νέο, αλλά ότι κυβέρνησε επί σχεδόν 4,5 χρόνια και ότι κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας, μεταξύ άλλων, κατήργησε οριζόντια την προστασία της πρώτης κατοικίας και θεσμοθέτησε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Αντιθέτως, υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η κυβέρνηση της ΝΔ λαμβάνει διαρκώς μέτρα και για τη μείωση των «κόκκινων» δανείων, αλλά και για την προστασία των δανειοληπτών και την τήρηση των όσων προβλέπει ο εξωδικαστικός μηχανισμός.

Διαβάστε επίσης:

«Μαζί» Κασσελάκης – Παπανδρέου στο Άουσβιτς

ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναμονή των ανακοινώσεων για το «πολιτικό κέντρο» του κόμματος  

Παρίσι: «Συνάντηση κορυφής» Άδωνη Γεωργιάδη και Καλομοίρας (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 23:00