search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 05:35
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Σε αναμονή των ανακοινώσεων για το «πολιτικό κέντρο» του κόμματος  

25.01.2024 12:33
KOUMOUNDOUROU

Στη φάση «γράφει-ξεγράφει» ονόματα είναι η Κουμουνδούρου, εν αναμονή της ανακοίνωσης ότι συγκροτείται «πολιτικό κέντρο», που θα έχει ένα ρόλο οργάνωσης και συντονισμού της καθημερινής δράσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αποδεχθεί τις εισηγήσεις συνεργατών και στελεχών ότι πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο «κέντρο» για τη διαχείριση των θεμάτων της επικαιρότητας και να συνδράμει τον πρόεδρο στις πολιτικές κινήσεις και πρωτοβουλίες, που αναλαμβάνονται.

Όμως, μέχρι το πρωί της Πέμπτης και παρότι οι συζητήσεις είχαν μπει στην τελική ευθεία από την Τετάρτη, παρατηρήθηκε δυστοκία στην επιλογή των ονομάτων, αλλά και στον ακριβή τρόπο λειτουργίας αυτού του κέντρου.

Διαβάστε επίσης

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χάρης Κατσιβαρδάς

H ισότητα στο γάμο κλειδώνει τη Νέα Δημοκρατία στο κέντρο – Ο πρωθυπουργός περιμένει 120 «ναι» από την κοινοβουλευτική του ομάδα

Ομόφυλα ζευγάρια: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο – Τι προβλέπει για γάμο και τεκνοθεσία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44