search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:39
MENU CLOSE

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χάρης Κατσιβαρδάς

25.01.2024 10:27
KATSIVARDAS

Την ανεξαρτητοποίηση του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών ανακοίνωσε ο Χάρης Κατσιβαρδάς.

Ο βουλευτής Β1 τομέα Αθηνών με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Βασίλη Στίγκα.

Ο Χάρης Κατσιβαρδάς φερόταν επί μήνες ως ο άνθρωπος του έγκλειστου στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη που ήθελε να πάρει το κόμμα από τον Βασίλη Στίγκα. Στις αρχές της κοινοβουλευτικής θητείας του κόμματος είχε οριστεί κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, αλλά ο Βασίλης Στίγκας τον είχε απομακρύνει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Σπαρτιάτες μένουν με 10 βουλευτές, καθώς πριν από λίγους μήνες είχε αποχωρήσει και ο Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος απέρριψε το προσκλητήριο για επιστροφή.

Η ανακοίνωση των Σπαρτιατών:

«Περί της δηλώσεως ανεξαρτητοποιήσεως του Βουλευτού Β1′ Εκλογικής Περιφερείας του Βορείου Τομέα Αθηνών, Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, τους προσβλητικούς λόγους και τις αβασίμους κατηγορίες του, ενημερώνουμε ότι προφανώς του διέφυγε η αναφορά της διαδικασίας εξετάσεώς του σήμερα Πέμπτη 25η Ιανουαρίου 2024 στις 13:00 μ.μ. από την Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία μεριμνά για την τήρηση του Καταστατικού και τη συμμόρφωση των μελών με τις αρχές του πολιτικού κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ».

Με την ανεξαρτητοποίησή του αυτή, όπως είναι αυτονόητο, ματαιώθηκε και η παρουσία του ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας.

Επίσης, του υπενθυμίζουμε ότι οι Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023 διεξήχθησαν με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής με δεσμευμένο συνδυασμό (λίστα) και όχι με σταυρό προτίμησης.
Συνεπώς εκλέχθηκε ως μοναδικός υποψήφιος Βουλευτής μας στη Β1′ Εκλογική Περιφέρεια του Βορείου Τομέα Αθηνών και αστόχως κάνει μνεία στη δήλωσή του για «ψηφοφόρους του» και «ατομικές ψήφους προτιμήσεως», δεδομένου ότι οι τελευταίες Εκλογές διεξήχθησαν με το σύστημα της λίστας.»

Διαβάστε επίσης

H ισότητα στο γάμο κλειδώνει τη Νέα Δημοκρατία στο κέντρο – Ο πρωθυπουργός περιμένει 120 «ναι» από την κοινοβουλευτική του ομάδα

Ομόφυλα ζευγάρια: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο – Τι προβλέπει για γάμο και τεκνοθεσία

Φλωρίδης: Παραλίγο να ήμουν στο τρένο που συνέβη το δυστύχημα στα Τέμπη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:39