search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:19
MENU CLOSE

Στέλιος Διονυσίου για την περιπέτεια με την υγεία του: «Το πάθημα έγινε μάθημα»

25.01.2024 01:00
DIONUSIOU
NDP

Ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου παραχώρησε νέα τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα και τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Τι είπε για την συνεργασία του με την Μαρινέλλα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο γνωστός τραγουδιστής εξήγησε ότι χρειάστηκε να παραμένει στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες λόγω μίας ενόχλησης στο στομάχι.

«Όλα καλά. Ήταν μια περιπέτεια με το στομάχι. Όταν παίρνεις κάποια φάρμακα και δεν προσέχεις την προστασία του στομαχιού, παθαίνεις ζημιά. Αυτό ακριβώς έγινε! Με ταλαιπώρησε αρκετά. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μπαίνεις στο νοσοκομείο για τέσσερις ημέρες», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου και συμπλήρωσε ότι «το πάθημα έγινε μάθημα».

Τέλος, αναφερόμενος στις εμφανίσεις του με τη Μαρινέλλα ο τραγουδιστής είπε: «Ήταν ένα όνειρο ζωής να δουλέψω με τη Μαρινέλλα. Το βλέπεις κάθε Τετάρτη πόσο την αγαπά και την αποθεώνει ο κόσμος. Είναι μεγάλη μου τιμή».

Υπενθυμίζεται ότι το μαγαζί είχε επισκεφθεί πριν από λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha εκείνη την ημέρα ο Στέλιος Διονυσίου απουσίαζε λόγω της υγείας του και τον αντικατέστησε ο Κώστας Καραφώτης.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκ Ράφαλο: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία του – «Το 2001 διαγνώστηκα με όγκο στον εγκέφαλο»

Λάκης Γαβαλάς: «Με έχουν κάνει να νιώσω άβολα οι δημοσιογράφοι»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Χρειαζόμουν ένα restart, ό,τι έγινε πέρασε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34