search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:58
MENU CLOSE

Τρυφερή έξοδος για Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα στη Μαρινέλλα – «Της αφιέρωνε τραγούδια»

13.01.2024 11:07
mitsotakis_mareva_mitsotaki_vox

Για τη βραδινή έξοδο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη σύζυγό του στο NOX, όπου εμφανίζεται με τη Μαρινέλλα και τον Στέλιο Διονυσίου μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής στον ΑΝΤ1.

«Εσύ είσαι η μία, η εκλεκτή, εσένα διάλεξε ο πρωθυπουργός! Εσένα διάλεξε να δει, να σε χαρεί» αναφώνησε ο Δημήτρης Μακαλιάς κατά την υποδοχή της παρουσιατριας με… ροδοπέταλα.

«Όχι, όχι, όχι! Δεν θέλω τέτοια! Παιδιά, ήρθε να δει την Μαρινέλλα, όχι εμένα», αποκρίθηκε εκείνη με χιούμορ. «Εντάξει, ξέρεις πως είναι αυτά τώρα. Δίπλα στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα», πρόσθεσε.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε στη συνέχεια όλο το παρασκήνιο της εξόδου του πρωθυπουργού.

«Έφτασα εγώ εκεί και βλέπω ένα τραπεζάκι μικρό στο κέντρο όπου μου είπαν πως θα καθόταν ο πρωθυπουργός. Δεν ήξερα ότι θα έρθουν οι δυο τους και αυτό το βρήκα καταπληκτικό! Το ότι ήρθαν οι δυο τους, σαν ερωτικό ραντεβού ένα πράγμα. Τα παιδιά άλλωστε μετά από χρόνια πρέπει να βγαίνουν και λίγο μόνα τους μετά τα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

«Περίμενα ότι θα έρθει με το υπουργικό συμβούλιο ή δυο, τρεις ανθρώπους. Ήρθε όμως μόνος με την γυναίκα του, κάθισαν, της αφιέρωνε τραγούδια, της χάιδευε το χέρι, τραβούσαν βίντεο και εντυπωσιάστηκαν με το πρόγραμμα. Ήταν πολύ διακριτικοί γενικότερα και πολύ σωστοί, ήρθαν έκατσαν και δεν κοιτούσαν τριγύρω. Πολύ τρυφερός αυτός μαζί της», προσθεσε.

Σε ερώτηση συνεργάτη της εκπομπής της αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του την επισκέφθηκαν στα καμαρίνια, μετά το τέλος της παράστασης, η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Δεν ήρθαν στο δικό μου και πολύ στεναχωρήθηκα. Πήγαν μόνο στην κυρία Μαρινέλλα αλλά το καταλαβαίνω. Δεν πειράζει όμως, ήταν ευγενέστατοι και γλυκύτατοι».

Διαβάστε επίσης:

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Πώς η δήλωση του Πέτρου Παππά για διαγραφές διαφωνούντων ανακάτεψε τον ΣΥΡΙΖΑ

Παρών ο Πέτρος Κόκκαλης στην Πανελλαδική συνάντηση στελεχών της Νέας Αριστεράς

Πολάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο και να ανοίξει συζήτηση για άλλο θέμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20