search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:06
MENU CLOSE

Πολάκης για ομόφυλα ζευγάρια: Δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο και να ανοίξει συζήτηση για άλλο θέμα

12.01.2024 19:07
polakis

Μια διαφοροποιημένη θέση πήρε ο Παύλος Πολάκης για το ζήτημα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε ότι «δεν μπορεί να ανέβει κανείς πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο (σ.σ. τα χωριά) και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν για αυτό» (σ.σ. το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια).

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιφυλάξεις για τους χειρισμούς του Στέφανου Κασσελάκη στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασαν ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Παππάς και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κυρίως σε ό,τι αφορά το ζήτημα της κομματικής πειθαρχίας για τη ψήφιση του νομοσχεδίου, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Star το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Αριστερά: Με τις ομιλίες Χαρίτση και Ηλιόπουλου η έναρξη των εργασιών της πρώτης πανελλαδικής σύσκεψης στελεχών – live

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Φλώρο είχε ο Παπασταύρου μετά το ΚΥΣΕΑ – «Το όνομά σας, Αρχηγέ, εμπνέει αναγνώριση και σεβασμό σε όλους»

Κώστας Σκρέκας για ακρίβεια: «Αν χρειαστεί θα πάρουμε επιπλέον μέτρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:05