search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:49
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: Με τις ομιλίες Χαρίτση και Ηλιόπουλου η έναρξη των εργασιών της πρώτης πανελλαδικής σύσκεψης στελεχών – live

12.01.2024 18:27
xaritsis iliopoulos

Με τις ομιλίες Χαρίτση και Ηλιόπουλου η σημερινή έναρξη των εργασιών της πρώτης πανελλαδικής Σύσκεψης Στελεχών στη Νέα Αριστερά.

Οι εργασίες ξεκινούν την Παρασκευή στις 18:30 με ομιλία του προέδρου της Κ.Ο. Αλέξη Χαρίτση. Στη συνέχεια, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Νάσος Ηλιόπουλος θα παρουσιάσει την πρόταση για τον οδικό χάρτη.

Σύμφωνα με πηγές της Νέας Αριστεράς «θα είναι το πρώτο βήμα της οργανωτικής συγκρότησης καθώς από αυτή την διαδικασία θα προκύψει ο οδικός χάρτης ως την πανελλαδική συνδιάσκεψη που προγραμματίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν στελέχη Κ.Ε. που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην βουλευτές, συνδικαλιστές, αιρετοί της αυτοδιοίκησης, ακαδημαϊκοί και στελέχη που προέρχονται από τον χώρο της νεολαίας, φοιτητές, εργαζόμενοι κλπ».

Σημειώνεται πως ήδη σε όλη την Ελλάδα έχουν πραγματοποιηθεί συνελεύσεις φίλων και υποστηρικτών του πολιτικού φορέα, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί σειρά ανοιχτών συνελεύσεων και εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Φλώρο είχε ο Παπασταύρου μετά το ΚΥΣΕΑ – «Το όνομά σας, Αρχηγέ, εμπνέει αναγνώριση και σεβασμό σε όλους»

Κώστας Σκρέκας για ακρίβεια: «Αν χρειαστεί θα πάρουμε επιπλέον μέτρα»

Στυλιανίδης για γάμο ομόφυλων: Δεν θα απέχω, θα καταψηφίσω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 17:42