search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 02:11
MENU CLOSE

Στυλιανίδης για γάμο ομόφυλων: Δεν θα απέχω, θα καταψηφίσω

12.01.2024 15:58
evripidis_stylianidis_new

Τη στάση που θα κρατήσει στη Βουλή ως προς το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ξεκαθάρισε σήμερα ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

«Δεν θα απέχω. Θα καταψηφίσω» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα των βουλευτών του κόμματος που είναι αντίθετοι και θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Όπως υπογράμμισε, τα παιδιά θέλουν μαμά και μπαμπά και υποστήριξε πως δεν πρέπει να διαταράξουμε τον αξιακό κώδικα της ελληνικής κοινωνίας.

Νωρίτερα, αναλύοντας τις θέσεις του απέναντι στο θέμα, ο πρώην υπουργός σημείωσε πως «η έννοια του γάμου συμπεριλαμβάνει την τεκνοθεσία και είναι θέμα χρόνου τα ελληνικά δικαστήρια να αναγνωρίσουν την τεκνοθεσία».

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη σύσκεψη του Χαρδαλιά με τους αντιπεριφερειάρχες: «Ξεκινάμε συντονισμένα, για να πετύχουμε όσα έχουμε δεσμευτεί» (photos)

Ο Κωνσταντίνος Ανδρουλάκης, ξάδερφος του Νίκου Ανδρουλάκη, καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Κόντρα Αλεξοπούλου – Φωτίου για τη μετακίνηση ΑμεΑ στα ΜΜΜ και τους περιορισμούς στην επιβίβαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12