search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:37
MENU CLOSE

Στέλλα Γεωργιάδου για πλαστικές: «Δικό μου είναι το πρόσωπο, το κάνω ό,τι θέλω» (Video)

25.01.2024 12:03
stella-georgiadoy-new

Για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της μίλησε η Στέλλα Γεωργιάδου, απαντώντας σε όσους τη σχολιάζουν αρνητικά ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στον εαυτό του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στην εποχή που είχε αρνηθεί να μπει το όνομα του Νίκου Μακρόπουλου σε αφίσα δίπλα στο δικό της.

«Η δουλειά του Γιώργου Λιάγκα είναι να είναι καυστικός για να συζητιέται. Είτε έκανα αισθητικές επεμβάσεις είτε όχι, πάλι θα με σχολίαζαν. Δικό μου είναι το πρόσωπο, το κάνω ό,τι θέλω. Δεν έχω κάνει επέμβαση στο πρόσωπό μου, κάνω μπότοξ και υαλουρονικό» είπε, ενώ μιλώντας για τη σειρά του MEGA «Famagusta» τόνισε:

«Η ομάδα του Αντρέα Γεωργίου θα έχει κάνει πάλι το θαύμα της. είναι ένα θέμα που μας αφορά άμεσα και θα μας καθηλώσει. Θυμάμαι σκηνές παρόλο που ήμουν πάρα πολύ μικρή. Ειδικά όταν έχεις μια αθώα ψυχή και ξαφνικά υπάρχει μια θηριωδία μπορετά σου, χαράσσεται στο μυαλό σου. Έχω πάει στην Αμμόχωστο, μου λείπει πολύ το πατρικό μου, το σπίτι του παππού μου. Είναι μεγάλο πράγμα να σου λείπει το παρελθόν σου να μην έχεις την αλυσίδα που σε δένει με το παρελθόν σου».

Διαβάστε επίσης:

Πέγκυ Ζήνα: «Με δυσκόλεψε πολύ η ομορφιά μου – Πήρε χρόνια να αποδείξω ότι είμαι καλή τραγουδίστρια» (Video)

Τριαντάφυλλος για γάμο Ελέτσι – Λεμονίδη: «Τραγούδησα αφιλοκερδώς – Αγαπάω την εφορία» (Video)

Στέλιος Διονυσίου για την περιπέτεια με την υγεία του: «Το πάθημα έγινε μάθημα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 14:36