search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και είναι υπέροχο» (Video)

26.01.2024 10:39
ROBERT-DE-NIRO-NEW

Τη δική του απάντηση στους επικριτές του έδωσε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναφορικά με το γεγονός ότι έγινε πατέρας σε μεγάλη ηλικία.

Μιλώντας σε συνέντευξή του για τη μικρή του Τζία που ήρθε στη ζωή πριν 9 μήνες, ο 80χρονος σταρ του «Goodfellas» δεν μπόρεσε, μάλιστα, να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Τα πάντα από τα οποία είμαι απορροφημένος ή με ανησυχούν ή το ένα και το άλλο, απλά φεύγουν όταν την κοιτάζω. Επομένως, αυτό από μόνο του είναι θαυμάσιο. Εκείνη έχει έναν πολύ γλυκό τρόπο να σε κοιτάζει και να σε καταλαβαίνει… Επομένως, δεν γνωρίζω πώς θα πάει όλο αυτό με εκείνη αργότερα, όταν μεγαλώσει, όμως σκέφτεται και παρατηρεί τα πάντα και παρακολουθεί. Είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Οπότε, ξέρετε, είμαι ένας 80χρονος μπαμπάς και είναι υπέροχο και θέλω να βρίσκομαι κοντά της για όσο περισσότερο μπορέσω, για να την απολαύσω» ανέφερε -μεταξύ άλλων- στο «AARP: The Magazine».

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Καμπούρη: Το πρόβλημα υγείας μετά τον κορωνοϊό – «Έκλαιγα κάθε μέρα» (Video)

Λευτέρης Πανταζής: «Πέρασαν χρόνια για να μπορέσω να τον συγχωρέσω» λέει η κόρη του (Video)

Ρένια Λουιζίδου: «Χωρίσει δεν χωρίσει η γυναίκα μετά τα 50 θα δεχτεί κοινωνική πίεση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:25