search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:47
MENU CLOSE

Δέσποινα Καμπούρη: Το πρόβλημα υγείας μετά τον κορωνοϊό – «Έκλαιγα κάθε μέρα» (Video)

26.01.2024 10:09
despoina-kampoyri-new

Για μια σοβαρή επιπλοκή που είχε στην υγεία της ως αποτέλεσμα του κορωνοϊού που πέρασε αποκάλυψε η Δέσποινα Καμπούρη.

Σε συνέντευξή της στο Happy Day, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε, επίσης, στην τηλεοπτική επιστροφή της επισημαίνοντας ότι στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα είχε την τύχη να συνεργαστεί με ανθρώπους που εκτιμά.

«Θεωρώ ότι το Πάμε Δανάη ήταν η ιδανική συνθήκη για την επιστροφή μου στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια. Βρέθηκα με ανθρώπους που εκτιμώ πάρα πολύ, δέσαμε πολύ γρήγορα. Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα κάποια συζήτηση με το κανάλι» είπε, ενώ μιλώντας στη συνέχεια για την υγεία της τόνισε:

«Με βρήκε η γρίπη Α στο εξωτερικό, την πέρασα πάρα πολύ βαριά, πολύ επώδυνα συμπτώματα. Αναγκάστηκα να πάω στα επείγοντα σε μία μικρή επαρχία της Γαλλίας, δεν με αντιμετώπισαν όπως θα έπρεπε. Δεν περνάω και πολύ καλά με την υγεία μου το τελευταίο τετράμηνο γενικά.

Ξύπνησα ένα πρωί και απλά δεν άκουγα από το ένα αυτί. Ήταν αποτέλεσμα του Covid που πέρασα, λέγεται «ξαφνική βαρηκοΐα». Πανικοβλήθηκα, έκλαιγα κάθε μέρα, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι θα ζω έτσι από δω και πέρα. Ευτυχώς η ακοή μου επανήλθε στο 95%, αν και οι αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικές»

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πανταζής: «Πέρασαν χρόνια για να μπορέσω να τον συγχωρέσω» λέει η κόρη του (Video)

Ρένια Λουιζίδου: «Χωρίσει δεν χωρίσει η γυναίκα μετά τα 50 θα δεχτεί κοινωνική πίεση»

«Sleepy Girl Mocktail»: Η νέα τάση των TikTokers που υπόσχεται… «θαύματα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34