search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:08
MENU CLOSE

«Sleepy Girl Mocktail»: Η νέα τάση των TikTokers που υπόσχεται… «θαύματα» (Videos)

25.01.2024 21:09
MOCTAILS-NEW

Viral έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ένα κοκτέιλ που, όπως υπόσχονται στο TikTok, είναι το ιδανικό ποτό για τον ύπνο, εξού και το όνομα «The Sleepy Girl Mocktail».

Πιο συγκεκριμένα, μια ομάδα ανθρώπων, με κίνητρο την αποτοξίνωση, μοιράζονται στο διαδίκτυο νόστιμες συνταγές. Η νεότερη όμως «τρέλα» της ομάδας, με μότο το «νέα χρονιά, νέος εαυτός», έχει δημιουργήσει τα mocktails.

Τι είναι τα mocktails;

Το viral ποτό «Sleepy Girl» είναι μόνο ένα από τα πολλά που έχουν γίνει διάσημα στο TikTok. Δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2023, ωστόσο έχει γίνει και πάλι trend λόγω της απλής και εύκολης συνταγής παρασκευής του, μόλις τριών βημάτων.

Η λάτρις της ευεξίας Γκρέισι Νόρτον δημοσίευσε για πρώτη φορά το παρασκεύασμά της στις 26 Μαρτίου του περασμένου έτους. Ως κάποια που παλεύει με προβλήματα ύπνου λόγω του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών, διαπίστωσε ότι η ανάμειξη βυσσινάδας με μαγνήσιο έκανε θαύματα.

@gracie_norton ita mocktail szn baby!!! 🦋💫 ive been making this on repeat because its so refreshing & is packed with digestive enzymes! lovee adding the lemon lime @OLIPOP to my mocktails! #healthyhabits #habits #easyrecipe #quickrecipes #healthyrecipes ♬ Gentle and warm background piano(1262846) – Noru

Μιλώντας στο Good Morning America, η Νόρτον δήλωσε: «Φτιάχνω mocktails εδώ και μερικά χρόνια λόγω των επιπτώσεων που είχε το αλκοόλ στις ορμόνες μου και πάντα μου άρεσε να χαλαρώνω με ένα ρόφημα πριν από τον ύπνο».

Στο βίντεό της, η Νόρτον φαίνεται να ρίχνει μαγνήσιο σε σκόνη σε ένα ποτήρι με βυσσινάδα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό σύρμα, αναμειγνύει τα δύο συστατικά. Για να ολοκληρώσει το ρόφημα, προσθέτει Oli Pop με γεύση λεμόνι, ένα δημοφιλές προβιοτικό αναψυκτικό (μπορείτε βέβαια να βάλετε οποιοδήποτε sparkling αναψυκτικό ή νερό). «Κάνει θαύματα σε μένα» λέει.

@rhegancoursey

def added to my night routine 🍷 will update tmmrw 🫂

♬ original sound – tay

Όσοι το δοκίμασαν, λένε ότι έχει όντως αποτελέσματα

Αφότου ανέβασε λοιπόν το βίντεό της στο TikTok, ξαφνικά όλο και περισσότεροι χρήστες άρχισαν να δοκιμάζουν το ρόφημά της, βάζοντας τη δική τους εκδοχή στη συνταγή.

Η lifestyle influencer Ρέγκαν ανέβασε κι αυτή ένα βίντεο στις 16 Ιανουαρίου, που την έδειχνε να φτιάχνει το δικό της mocktail.

«Μπαίνει σίγουρα στη νυχτερινή μου ρουτίνα» σχολίασε, συμπληρώνοντας το ποτό της με μια φρέσκια φέτα πορτοκάλι. Δεκάδες ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν, σημειώνοντας ότι το μαγνήσιο τους βοήθησε με τον ύπνο τους.

«Παίρνω ένα συμπλήρωμα μαγνησίου κάθε βράδυ και έχει κάνει θαύματα για τον ύπνο μου. Είναι επίσης εξαιρετικό για τους πονεμένους μύες! Βοηθά στην απελευθέρωση της συσσώρευσης γαλακτικού οξέος» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Το πίνω αυτό εδώ και μία εβδομάδα και μπορώ να πω ότι βοηθάει! Είναι δύο το πρωί και ο λόγος που είμαι ξύπνιος είναι επειδή δεν ήπια απόψε!».

Διαβάστε επίσης:

Στο νοσοκομείο ο Νότης Σφακιανάκης – Είχε ατύχημα στο σπίτι του

Γιώργος Λαμπάτος: «Το τηλέφωνό μου άρχισε να χτυπάει για δουλειά – Δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινία»

Κατερίνα Ζαρίφη: Μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί – «Ο καθένας ξέρει πολύ καλά πως είναι η υγεία του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:04