search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 08:14
MENU CLOSE

Θεοδώρα Τζάκρη: Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες… τον ήπιαμε! (video)

26.01.2024 10:01
tzakri_veroia

Σε κομματική εκδήλωση στη Βέροια βρέθηκε η Θεοδώρα Τζάκρη και σίγουρα κανείς δεν θα μπορέσει να την κατηγορήσει ότι χρησιμοποίησε… «ξύλινη» γλώσσα.

«Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο “τον ήπιαμε”» έτσι;», είπε η βουλευτής προκαλώντας έκπληξη και γέλια στο ακροατήριο με την… αμεσότητα της.

Η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε απτόητη λέγοντας «είναι μια τάξη συντηρητική. Δεν είχαμε θέσεις; Δεν βγήκαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη… Σε μια κοινωνία όπου το 80% της οικονομία, είναι πρωτογενής τομέας, τομέας παραγωγής. Ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μια διεργασία 100 ανθρώπων, 3 στελέχη αγροτών, σημαίνει ότι κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά. Εγώ δεν ξέρω πόσο καλά τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω και αυτοκριτικά, ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα, με την έννοια ότι δεν έφερε τίποτα σπουδαίες πολιτικές».

Όλη η ομιλία Τζάκρη:

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουτσούκος σε ρόλο… παιδονόμου

MRB για ΣΥΡΙΖΑ: Κατεύθυνση προς την Κεντροαριστερά θέλουν οι ψηφοφόροι του κόμματος

Εξεταστική για τα Τέμπη: Αμήχανη η κυβέρνηση μετά την κατάθεση Καρυστιανού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12