search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 02:49
MENU CLOSE

Χρηστίδου για Νταλάρα: «Αυτές οι γυναίκες που τηγανίζουν, αγοράζουν δίσκους και τον ακούνε»

27.01.2024 15:44
xristidou_sissy

Θέση στον αέρα της εκπομπής της για τις νέες δηλώσεις Νταλάρα πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια σημείωσε πως ο τραγουδιστής προσπάθησε να «μαζέψει» το «τσουβάλιασμα» των δημοσιογράφων, στάθηκε, ωστόσο, στην υποτίμηση των γυναικών.

«Εγώ διαβάζω μέσα από αυτές τις δηλώσεις ότι ήθελε λίγο να το “μαζέψει” απέναντι στα παιδιά», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Νίκο Συρίγο να της απαντά: «Και τα παιδιά το μάζεψαν απέναντι στον Γιώργο Νταλάρα. Δεν είναι ίδιες οι συνθήκες και ο τρόπος προσέγγισης του Γιώργου Νταλάρα έτσι όπως έγινε την περασμένη Παρασκευή και αυτό είναι θετικό και από τις δύο πλευρές. Και τα παιδιά που ήταν εκεί τον αντιμετώπισαν με ηρεμία και εκείνος απάντησε ανάλογα».

«Και την προηγούμενη εβδομάδα τον αντιμετώπισαν με ηρεμία», αποκρίθηκε η παρουσιάστρια με τον δημοσιογράφο να λέει: «Δεν έχω την ίδια άποψη, μην την ανοίξουμε ξανά αυτήν την κουβέντα».

«Και ο ίδιος είπε ότι οι γνωστοί του άνθρωποι τον ονομάζουν εισαγγελέα», πρόσθεσε ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Συρίγο να εξηγεί: «Για την αυστηρότητα του ύφους του».

«Για εμένα είναι ένας τρόπος, χωρίς να πληγώσει και τον εγωισμό του πολύ, κάπως να ανασκευάσει και αυτό που έχει κάνει, έτσι το παίρνω κι έτσι θέλω να το πάρω. Δεν είναι καθόλου κακό, ίσα ίσα είναι πολύ αντρίκιο. Αν συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Προσβάλλει τις γυναίκες που τηγανίζουν»

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πήρε θέση απέναντι στη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γενικά, όλες αυτές αυτές οι εκπομπές είναι εκπομπές διασκέδασης και αυτό που λέμε “να ροκανίσουμε λίγο τον χρόνο”. Αυτό είναι αυτές οι εκπομπές. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλα τα μέρη της γης. Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχει μια ελαφρότητα, οι μαμάδες και οι γιαγιάδες τηγανίζουν και πρέπει να φτιάξουν το φαγητό. Λοιπόν, το υπόλοιπο κομμάτι όμως, έχει από πίσω έναν άλλο προβληματισμό».

Διαβάστε επίσης:

«Σας είπα όχι, ή δεν καταλαβαίνετε ή κάτι άλλο θέλετε» – Νέα συνάντηση Νταλάρα με δημοσιογράφους

Ελένη Βιτάλη: «Βλέποντας κάποιες κοπέλες σε πάνελ αναρωτιέμαι γιατί πήγαν σχολείο, για να κάνουν τις γλάστρες;»

Μαγγίρα σε Νταλάρα: «Αν θέλετε να σταματήσει αυτό που αποκαλείτε γελοίο, μην απαντάτε…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20