search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:44
MENU CLOSE

Χρήστος Δάντης: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σα να είναι μία bimbo…»

28.01.2024 11:59
dantis_ntalaras

Θέση για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε πήρε ο Χρήστος Δάντης.

«Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις τον Γιώργο Νταλάρα σαν να είναι μία bimbo από ένα fashion show και στήνεσαι στον κόσμο και να τον ρωτάς το σχόλιό του… Για μένα ο Νταλάρας θα έπρεπε να διδάσκεται στην ελληνική ιστορία. Δίδαξε είδη και τραγούδια που δεν τα γνωρίζαμε. Του οφείλουμε πολλά καλό είναι είμαστε πιο γιατί βασιλεύει η αμετροπέπεια», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Του οφείλουμε πολλά και καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την πλάτη του γιατί είναι μπροστά μας. δεν έχουμε δικαίωμα να τον κρίνουμε. Μου έχουν κάνει και εμένα πεσίματα. Κάποια στιγμή απλά φτάνεις στο σημείο που έφτασε ο Νταλάρας. Κατά τη γνώμη μου αντιμετώπισε τους ρεπόρτερ πολύ γλυκά, τους μίλησε όπως θα τους μάλωνε ο μπαμπάς τους. Προσπάθησε να τους διδάξει κάποια πράγματα. Φτάνεις σε ένα σημείο που λες νισάφι, όταν θέλω να μιλήσω θα μιλήσω», συνέχισε.

«Μπορεί το ρεπερτόριό μου να αδίκησε τη φωνή μου»

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν πως έχει ερμηνεύσει τραγούδια που δεν θα έπρεπε, ο Χρήστος Δάντης είπε: «Δεν τα έκανα όλα σωστά στα 34 χρόνια καριέρας μου, κοιτάζοντας στο παρελθόν, θέλεις να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Στην καριέρα μου έχω κάνει κάποια πράγματα παρορμητικά, καλό θα ήταν να μην τα έχω κάνει».

»Έχω κάνει κάποια τραγούδια που καλό θα ήταν να μην τα έκανα παρά το γεγονός ότι στη συνείδηση κάποιων έχουν γράψει ιστορία. Μπορεί στην πορεία της καριέρας μου, το ρεπερτόριό μου να αδίκησε τη φωνή μου. Μπορεί κάποια τραγούδια να είναι φαινομενικά χαζούλικα αλλά στην πορεία έχουν γράψει ιστορία. Η καλύτερη συνεργασία της ζωής μου είναι αυτή με τον Γιώργο Νταλάρα στη διασκευή του τραγουδιού “Μαγικά νησιά”», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον «πόλεμο» που δέχεται στο φετινό Survivor η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο τραγουδιστής επισήμανε: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που μου είπαν πράγματα για τη χρονιά της Ασημίνας στο Survivor και τώρα την αντιμετωπίζουν με εμπάθεια που δεν μπορώ να την εξηγήσω».

«Δεν μπορείς να γελάς με κάποιον που εκφράζεται κλαίγοντας» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Ασημακόπουλος για Ελέτσι: «Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer»

Δανάη Μπάρκα: Τρολάρει Σταυροπούλου, Καβογιάννη – «Έχετε χάσει παιδιά πολλές φορές»

Καραμίχος: «Οι γυναικοκτονίες, στην Ελλάδα, έχουν γίνει από παιδιά που έχουν μεγαλώσει με μάνα – Όχι από ομόφυλα ζευγάρια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 21:39