search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:17
MENU CLOSE

Γλίτωσε το αυτόφωρο ο τράπερ Ricta, εμφανίστηκε στην αστυνομία μετά τη λήξη του για τον ξυλοδαρμό φοιτητή – Συνελήφθη και ο Strat για άλλο περιστατικό βίας

29.01.2024 20:13
traper-1

Στο Τμήμα Ασφαλείας Δωδεκανήσου παρουσιάστηκε ο τράπερ «Ricta», συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, προκειμένου να ενημερωθεί για την υπόθεση που κατηγορείται και συγκεκριμένα για τον άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ο τράπερ φρόντισε να εμφανιστεί μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου του αυτοφώρου και, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θοδωρή Καραγιάννη, αφού ενημερώθηκε ότι σχηματίζεται δικογραφία για το περιστατικό βίας στη συνέχεια αποχώρησε, καθώς δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα φαίνεται πως έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 25χρονος τραπερ μαζί με έναν ακόμα άγνωστο δράστη επιτέθηκαν – για άγνωστη αιτία – στον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μαζί με δύο φιλικά του πρόσωπα.

Ο 25χρονος κατηγορείται ότι χτύπησε τον φοιτητή με το κεφάλι στο πρόσωπο, ενώ ο φίλος του τον χτύπησε με κλωτσιά στον θώρακα με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει με δύναμη στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Στη συνέχεια οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, ωστόσο, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι και έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Εις βάρος του 25χρονου τραπερ και του αγνώστου ατόμου που ήταν μαζί του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη. Την έρευνα για την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Nωρίτερα συνελήφθη στην Αθήνα άλλος γνωστός τράπερ, ο Strat ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγήςαπλές σωματικές βλάβες και απειλές. Η επίθεση έγινε στην Καλλιθέα με θύμα 20χρονο μουσικό.

Όπως κατήγγειλε στις αρχές ο 20χρονος, το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος τράπερ τον απειλούσε, ενώ παρέδωσε και σχετικά βίντεο που όπως υποστηρίζει, απεικονίζουν τον 27χρονο να τον ξυλοκοπεί και τις μοτοσυκλέτες του να τυλίγονται στις φλόγες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 20χρονος στην ΕΛΑΣ, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, αντιλήφθηκε δύο αυτοκίνητα να τον ακολουθούν από το Μοσχάτο. Στην Καλλιθέα τα οχήματα τον ακινητοποίησαν και οι δράστες, μεταξύ αυτών και ο τράπερ σύμφωνα με την καταγγελία του, τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν χωρίς να τα καταφέρουν. Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε μέσα σε μαγαζί στη Γλυφάδα ο τράπερ και συνελήφθη.

Σε δηλώσεις του, στο protothema.gr, ο δικηγόρος του μουσικού, κ. Τέλλος Αγαπηνός, έκανε λόγο για εγκληματική δράση του καταγγελλόμενου τράπερ, καθώς και για αρπαγή του πελάτη του.

Διαβάστε επίσης:

Εργατικό δυστύχημα στο Ναύπλιο: Εργαζόμενος του ΔΕΔΔΗΕ καταπλακώθηκε από κολώνα

Σύνοδος Πρυτάνεων: Έντονη δυσαρέσκεια για τη στοχοποίησή τους και την εισαγγελική παρέμβαση

Κακοκαιρία «Avgi»: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά (live) – Πώς θα εξελιχθεί σε όλη τη χώρα – Οι χάρτες της χιονόπτωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04