search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:23
MENU CLOSE

Συνελήφθη τράπερ για απόπειρα αρπαγής και ξυλοδαρμό 20χρονου μουσικού – Βίντεο ντοκουμέντα

29.01.2024 14:58
peripoliko new (2)

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 27χρονου τράπερ, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής και ξυλοδαρμό ενός 20χρονου μουσικού.

Όπως κατήγγειλε στις αρχές ο 20χρονος, το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος τράπερ τον απειλούσε, ενώ παρέδωσε και σχετικά βίντεο που όπως υποστηρίζει, απεικονίζουν τον 27χρονο να τον ξυλοκοπεί και τις μοτοσυκλέτες του να τυλίγονται στις φλόγες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο 20χρονος στην ΕΛΑΣ, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, αντιλήφθηκε δύο αυτοκίνητα να τον ακολουθούν από το Μοσχάτο. Στην Καλλιθέα τα οχήματα τον ακινητοποίησαν και οι δράστες, μεταξύ αυτών και ο τράπερ σύμφωνα με την καταγγελία του, τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν χωρίς να τα καταφέρουν. Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε μέσα σε μαγαζί στη Γλυφάδα ο τράπερ και συνελήφθη.

Σε δηλώσεις του, στο protothema.gr, ο δικηγόρος του μουσικού, κ. Τέλλος Αγαπηνός, έκανε λόγο για εγκληματική δράση του καταγγελλόμενου τράπερ, καθώς και για αρπαγή του πελάτη του.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Avgi: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Τι να περιμένουμε στην Αττική, σύμφωνα με τον Μαρουσάκη

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Έριξαν γάλα στην κεντρική πλατεία της Λάρισας (photos/videos)

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις καταλήψεις στο ΑΠΘ – «Στόχος» όσοι συμμετέχουν, αλλά και οι πρυτανικές αρχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:23