search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 06:11
MENU CLOSE

«Ο Άλλος Άνθρωπος»: Ντοκουμέντο με τον Πολυχρονόπουλο να παίζει «φρουτάκια»

29.01.2024 18:59
POLUXRONOPOULOS_NTOKOUMENTO
Screenshot Mega

Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο με τον Κώστα Πολυχρονόπουλου, ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» να παίζει «φρουτάκια» κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Την ίδια ώρα εκκρεμεί η έρευνα σε βάρος του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από λίγο καιρό σε πρακτορείο στον Κεραμεικό, όπου φέρεται να σύχναζε ο κ. Πολυχρονόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη, από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές ∆ραστηριότητες.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο που έφερε στο φως η εκπομπή Live news του Mega διακρίνεται ο μάγειρας της κοινωνικής κουζίνας να παίζει «φρουτάκια» έχοντας δίπλα του καφέ και τσιγάρα. Σύμφωνα με μάρτυρες που μίλησαν στην εκπομπή, ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» έπαιζε συχνά σε πρακτορεία, με πολλούς να τον έχουν συναντήσει σε πρακτορείο στη Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και σε άλλο στο Αιγάλεω, όπου ο ίδιος φέρεται να έπαιζε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Νωρίτερα ιδιοκτήτης πρακτορείου μίλησε στην εκπομπή Tlive σημειώνοντας ότι «αυτός ο άνθρωπος έπαιζε». «Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε. Δεν ήταν ότι του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Δεν του έχω κάνει κάποια εξυπηρέτηση. Δεν μπορώ να θυμηθώ, αν εξυπηρετήθηκε έτσι. Πάντα όταν βγάζει κάποιος κάποια χρήματα παραπάνω, μπορεί να γίνει έτσι. Ήταν πελάτης μας. Έπαιζε κάποια ποσά. Ήταν ένας καλός παίκτης» ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Ρέθυμνο: «Βράζουν» μαθητές και γονείς για μήνυση από διευθύντρια γυμνασίου λόγω κατάληψης

Μεσολόγγι: Συμπληρωματική κατάθεση από τον κρεοπώλη, «ήταν ψυχρός και παγωμένος» λέει φίλος του – Πού εστιάζουν οι Αρχές

Θεσσαλονίκη: Τον τράπερ Ricta αναζητά η αστυνομία για τον ξυλοδαρμό φοιτητή – Ο φίλος του φέρεται να τον κλώτσησε στο στήθος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 01:38