search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:09
MENU CLOSE

Πειραιάς: Συνελήφθη παιδόφιλος μετά την παγίδα που του έστησε πατέρας 13χρονης

29.01.2024 22:59
astunomia_sullipsi
Screenshot Mega

Ένας 43χρονος άνδρας που κατηγορείται πως επιχείρησε να αποπλανήσει ένα 13χρονο κορίτσι στον Πειραιά μέσω social media συνελήφη από την αστυνομία μετά από την αγωνιώδη προσπάθεια ενός πατέρα να προστατέψει το παιδί του. Η σύλληψη ήταν σχεδόν κινηματογραφική με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες μπροστά σε κάμερες.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που άνδρες της Άμεσης δράσης περνούν χειροπέδες σε 43χρονο παιδόφιλο, που επιχείρησε να συναντήσει και να αποπλανήσει ένα κορίτσι μόλις 13 ετών στον Πειραιά με τον άνδρα να ζητά να τον αφήσουν να φύγει.

Ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού ενημερώθηκε από το παιδί του για τα αισχρά μηνύματα του δράστη στα social media και αμέσως ανέλαβε δράση. Προσποιούμενος ότι είναι η κόρη του, έκλεισε ραντεβού με τον 43χρονο.

Εκείνος, χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό, πήρε το ΚΤΕΛ από την Πάτρα και έφτασε στο σπίτι, νομίζοντας ότι θα συναντήσει το κορίτσι.

«Μετά από πολλές συζητήσεις κλείσαμε ραντεβού, ήρθε στο σπίτι και αντί να βρει το κοριτσάκι βρήκε την αστυνομία και μας. Του γράφω ότι είμαι 13 χρονών μόνο, ότι δεν ξέρω από αυτά, ότι δεν έχω δει ποτέ μου τέτοιο πράγμα, και εκείνος επέμενε, όχι θα έρθω σπίτι σου, θα περάσουμε ωραία, θα σου δείξω πώς γίνεται», περιέγραψε ο πατέρας της 13χρονης.

Ο πατέρας του νεαρής μαθήτριας ενημέρωσε φίλους του και την αστυνομία, προχωρώντας σε μήνυση σε βάρος του 43χρονου, τον οποίο παγίδευσαν στο διαμέρισμα.

«Φτάσαμε στο σημείο συνελήφθη το συγκεκριμένο άτομο μαζί με μια τσάντα που είχε ερωτικά βοηθήματα μέσα», επεσήμανε αστυνομικός της Άμεσης Δράσης.

Απολογούμενος στους αστυνομικούς, ο δράστης παραδέχθηκε μεταξύ άλλων ότι τους τελευταίους μήνες προσέγγιζε μέσω διαδικτύου ανήλικα κορίτσια.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκίνητο: Ένα κόλπο και δύο tips για να βάλεις τις αλυσίδες εύκολα

Χαΐδάρι: Μαθητής κουβαλούσε στην τσάντα του όπλο – Συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του

175 μέλη ΔΕΠ υπογράφουν ενάντια στα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:08