search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Greek Mafia: Ένταλμα σύλληψης για ομογενή από το Ουζμπεκιστάν

30.01.2024 15:12
greek mafia apologies

Ένα ακόμη μέλος της Greek Mafia ταυτοποίησε και αναζητά η Ελληνική Αστυνομία μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης για έναν 45χρονο ομογενή από το Ουζμπεκιστάν.

Oι αρχές εκτιμούν ότι ο ύποπτος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ο κακοποιός φέρεται να συνδέεται με τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στη Βοωτία.

Η δολοφονία Σκαφτούρου

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε δολοφονηθεί τον Απρίλιο του 2022 με τους εκτελεστές του 55χρονου να του αφαιρούν τη ζωή με 15 σφαίρες. Σύμφωνα με τα τότε στοιχεία, οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα. Σταμάτησαν κοντά στο σπίτι και δύο, που φορούσαν κράνη, μπήκαν στην αυλή του, όπου βρισκόταν ο Σκαφτούρος με περίπου 10 συγγενείς και φίλους και πυροβόλησαν πολλές φορές με καλάσνικοφ. Από τις σφαίρες τραυματίστηκε θανάσιμα ο 55χρονος, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά την 22χρονη κόρη του αλλά και ο 45χρονος συμπέθερός του.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος θεωρείτο ένας από τους τελευταίους «παλιούς» της «Greek Mafia», με βαρύ βιογραφικό, καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές για σοβαρά αδικήματα, όπως για εμπλοκή σε ανθρωποκτονία, στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ το όνομα του συμπεριλαμβανόταν σε δικογραφίες με ηγετικά στελέχη των συμμοριών της νύχτας, για εκβιάσεις, εμπρησμούς και άλλα σοβαρά αδικήματα.

Η δολοφονία Ρουμπέτη

Η διπλή δολοφονία του Βασίλη Ρουμπέτη και του Διονύση Μουζακίτη έγινε τον Ιούνιο του 2023 στον Κορυδαλλό.

Οι δράστες επέβαιναν σε μαύρο τζιπ και πυροβόλησαν και σκότωσαν τα δύο θύματα έξω από το γκαράζ του σπιτιού τους στον Κορυδαλλό.

Σε βίντεο που είχε δει το φως της δημοσιότητας από υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο γκαράζ του σπιτιού του θύματος φαίνονταν οι εκτελεστές μέσα σε ένα λεπτό να εκτελούν τους δύο άνδρες.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Μπλόκο σε 54 κιλά ινδικής κάνναβης – Τρεις συλλήψεις

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Ξέσπασε για την καταγγελία φοροδιαφυγής – «Θα σε βρω…» (Video)

«Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε τον γάμο ομοφύλων» – Τι λέει το κείμενο της εκκλησίας που θα διαβαστεί στους ναούς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:53