search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:28
MENU CLOSE

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Χωρίς Μασούρα, Ρέτσο, Ναβάρο, Ιμπόρα οι ερυθρόλευκοι

14.05.2024 22:28
OSFP
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (15/05, 20:00) απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μασούρας, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος, ενώ τραυματίες είναι οι Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα και Μπιανκόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρέτσος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (14/5), που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Καρβάλιο, Νέλσον, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Αποστολόπουλος, Πασχαλάκης, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Κάρμο, Φορτούνης, Όρτα, Παπαδούδης, Καμπράλ, Γιόβετιτς, Ντόη.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η… διαφορετική συνέντευξη στη Daily Mail και το ξεχωριστό τατουάζ με τις έξι λέξεις στο χέρι του

Τεντόγλου: «Στόχος μου το χρυσό στο Παρίσι με ρεκόρ – Οι Τζαμαϊκανοί θέλουν να με διαλύσουν, γιατί τους κέρδιζα στο τελευταίο άλμα»

Τελικός Conference League: «Αστακός» η OPAP Arena – Προβληματισμός για τη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:24